Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İhtiyaç Anında Yardıma Koşan Gıda Takviyesi

İhtiyaç Anında Yardıma Koşan Gıda Takviyesi

Muscle Milk'in yeni kampanyasında Amerikan Futbolu oyuncusu Clay Matthews spor yapan insanlara gerçek bir destek sunuyor, bir yandan da şarkı söylüyor.

Nisan ayında lansmanı yapılan “Stronger Together” kampanyasıda Golden State Warriors yıldızı Steph Curry’i kullanan Muscle Milk, bu sefer de başka bir ünlü sporcuyla devam ediyor. CytoSport’un Muscle Milk marksı için Mekanism tarafından hazırlanan yeni kampanya , Green Bay Packers oyuncusu Clay Mathews ile ürün faydasını esprili – ve şarkılı- bir şekilde anlatıyor.

Profesyonel ya da amatör sporcuların zorlu egzersizler yaptığı filmde, Clay Mahhews “Lean on me” eşliğinde, hatta kendisi bizzat şarkıyı söyleyerek konuya tam anlamıyla el atıyor. Yeri geliyor sporcuyu omzuna alıyor, yeri geliyor pozunu düzeltiyor, yeri geliyor tenis sahasında oyunu kazanmasına yardım ediyor. Ana fikir, tabii ki Clay Mathews etrafta olmasa da Muscle Milk’in buna benzer bir etkiyle spor sırasında destek sağlayacağı, gücü artıracağı.

Filmlerde Clay Mathews şarkıları gerçekten söylüyor. Bu da filmlerin etkisini iyice artırıyor. Mekanism kurucusu ve yaratıcı yönetmeni Tommy Means, şarkıyı gerçekten söyletme kararını Pitch Perfect 2 filminde Clay Mathews ve arkadaşlarının şarkı söyledikleri sahne sayesinde almış ve kararlarının sonucundan da oldukça memnun kalmışlar.

Görsel: YouTube