Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İbrahimovic, Volvo İle Geleceğe Yolculuk Ediyor

İbrahimovic, Volvo İle Geleceğe Yolculuk Ediyor

Zirveye ulaşana kadar geçtiği yolları asla unutmayan ünlü futbolcu İbrahimovic, geleceğe açılan yolu Volvo V90 ile güvenle katediyor.

Volvo’nun T8 Twin Engine teknolojisine sahip, 3 farklı sürüş moduyla birlikte gücünü; benzinden, elektrikten ya da her ikisinden alabilen yeni V90 model SUV’si için hazırlanan reklam filminde rol alan ve kendi ağzından zirveye çıkış hikayesini anlatan Zlatan İbrahimovic, başarısının sırrı hakkında ipuçları veriyor.

Çocukken, hayallerinden başka pek bir şeye sahip olmadığını söyleyen ünlü futbolcu, o günlerde herkesten daha ileri gitmeyi kafasına koymuş ve parlak futbol kariyeri boyunca daha önce oynadığı Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan gibi takımlarda her zaman başkalarından daha çok çalışıp, kendisine söylenenleri dinlemiş ama bazen de söylenilenleri yapmamış.

Kendisi için neyin doğru olduğuna daima kendi karar veren İbrahimovic, şansın ayağınıza gelmeyeceğini, onu kendinizin yaratması gerektiğini söylüyor. Kendi yolunu çizmenin önemli olduğunu belirten yıldız futbolcu, asıl önemli olanın ise hiçbir zaman, hiçbir koşulda geldiğiniz yeri unutmamak olduğunu hatırlatıyor.

Otomobil kullanmayı seven ve sıkı bir otomobil hayranı olan İbrahimovic, geleceğe doğru gideceği yolda tercihini tasarım, ve teknolojiyi mükemmel şekilde birleştiren Volvo’dan yana kullanıyor ve güvenlik konusunda ilk akla gelen İsveçli otomobil markasıyla gelecekte de herkesten uzağa ulaşmak için yola çıkıyor.

Görsel: Twitter, YouTube