Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hipster Barbie, Sinir Bozucu Instagram Fotoğraflarını Tiye Alıyor

Hipster Barbie, Sinir Bozucu Instagram Fotoğraflarını Tiye Alıyor

Socality Barbie; birbirinin aynı, takipçilerine kendi hayatlarını ot gibi hissettiren havalı Instagram fotoğraflarıyla tatlı tatlı dalga geçiyor.

Instagram’da yaklaşık 3 aydır varolan ve bir anda 748 bin takipçiye sahip olan bir hesap var: Socality Barbie. Fotoğrafların başrolünde ise blogger’lara taş çıkartan çok havalı pozlarıyla Barbie var.

Kalın çerçeveli gözlükleri ve ceketi, dağınık saçları, önünde dergisi ve köpüğü şekil kahvesiyle tam bir Hipster olan Barbie’nin kıskandıran hayatını “Bakın hayatım ne kadar muhteşem” diye bağıran estetik ve minimalist karelerle bizlere yansıtan kişi ise adını gizli tutmayı tercih eden Portlandlı bir düğün fotoğrafçısı.

Fotoğrafçı, yarattığı hesapla Instagram’da her gün görmeye alışık olduğumuz tipik kareleri yeniden yorumlarken, yanlarına düştüğü espirili notlarla da bu fotoğrafları ince ince tiye alıyor.

Fotoğrafçı, sosyal medyanın gün geçtikçe daha da saçma bir hal aldığını göstermek için bu hesabı açmaya karar verdiğini söylüyor ve ekliyor: “İnsanların aynı yerlerde, aynı pozlarla ve aynı etiketleri kullanarak çekip paylaştıkları fotoğrafları görmekten sıkılmıştım.”

Görsel; instagram