Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hillside’dan Cazip Bir İş Teklifi: SNAP-J’ler Aranıyor! [advertorial]

Hillside’dan Cazip Bir İş Teklifi: SNAP-J’ler Aranıyor! [advertorial]

Hillside, sosyal medyayı tutkuyla kullanan, Snapchat ve Instagram’ın tüm inceliklerini bilen SNAP-J’ler arıyor.

Kimilerimiz için Snapchat, Instagram günlük hayatın bir parçası. Hayatın en eğlenceli, ilham verici, duygu dolu anları kısa videolarla adeta dijital bir günlüğe dönüşüyor. Yaşamını film gibi anlatmayı seven, bu mecraları avucunun içi gibi tanıyanlar için şimdi yepyeni bir fırsat var! Hillside, yeni mekanların tadını çıkaracak, Burning Man gibi küresel festivallere katılacak ve sanat etkinliklerini yakından takip edecek isimler arıyor. SNAP-J unvanına sahip olacak 8 kişi kültür-sanat ve yaratıcılık dünyasında olup bitenleri takip etme ve bunları Hillside adına paylaşma şansı yakalayacak.

SNAP-J’ler dünyayı dolaşıp ufuk açıcı etkinliklere katılırken Hillside’ın Youtube, Instagram ve Snapchat kanallarından yayınlanacak Feeling Good Series‘de sunucu olma imkanı da yakalayacaklar. Yıl boyunca şehirdeki en önemli etkinlikleri paylaşacak SNAP-J’ler 2017 yazında ise Hillside Beach Club’da deneyimlerini paylaşacak.

Bu eğlenceli ve havalı iş fırsatını kaçırmak istemeyenler, gerekli tüm bilgileri SNAPJWanted isimli Instagram hesabında bulabilir. Hemen başvurmak için katılımcıların kendilerini anlatan bir içeriği Instagram’da #SNAPJWanted ve @Hillsidenow ekleyerek paylaşması yeterli. Buna ek olarak Instagram Stories’inde de içerik paylaşanlar şansını arttırabilir, bizden söylemesi..

Snapchat üzerinden başvurmak isteyenlerin ise öncelikle bu platformda HillsideNow hesabını eklemeleri gerekiyor. Hemen ardından “İşte Ben” dedikleri bir snap çekip #SNAPJWanted yazarak hikayelerine eklemeleri ve Hillsidenow hesabına göndermeleri ile bu keyifli işe başvuru süreci tamamlanıyor.

Daha fazla bilgi için SNAP-J Wanted Instagram hesabını takip edebilirsiniz.

Görsel: Hillside