Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hey Douglas Bigumigu 10. Yıl Partisinde!

Hey Douglas Bigumigu 10. Yıl Partisinde!

Koskoca bir dönemi bitiriyor, iki basamaklı yaşlara geçiyoruz, partimiz de buna yakışır güzellikte olsun dedik.

İnanması güç ama 2005’te kurduğumuz Bigumigu’yu bugünlere getirdik. Bir internet sitesinin sadece yüksek trafik hedefine bağlı olmadan da gelir elde edebileceğini, hatta banner yayınlamadan da hayatta kalabileceğini kanıtladık. Geçen 10 yılda nefis dostluklar, bağlantılar, işler, ilham verici yüzlerce, binlerce an yakaladık. Geçen hafta duyurusunu yaptığımız 10. yıl partimizde de 10 yılın tüm güzel anlarını paketlemişçesine güzel bir organizasyon yapmak için çabalıyoruz. Bunun için elbette öncelikle Think with Google ve BMW / Borusan Otomotiv‘e bize verdikleri destek için dev bir teşekkürü baştan sunmam lazım. Partide neler planladığımızı da önden paylaşmak istedim, umarım emeklerimize değen bir etkinlik olur, partiye gelecekler; orada görüşürüz 🙂

Müzik

İlk sürpriz: partimizde Hey Douglas sahne alıyor! 70’li yılların psychedelic, funk ve soul şarkılarını günümüz cilası ile süsleyip tekrar düzenleyen VEYasin’in enfes projesi “Hey Douglas” Bigumigu 10. yıl partisinde 2 saatlik bir set çalacak.

Sokak Lezzetleri

Partimize ef-sa-ne bir kokoreççi getiriyoruz. 1968’den beri İstanbul’un en nefis kokoreçlerini yapan geleneğin yeni kuşak temsilcisi Ozzie’s çıldırtıcı lezzette kokoreçlerini o akşam bizim için yapacak. Kokoreç istemem diyene enfes bir sosisli sandviç, et yemem diyene yaprak sarma opsiyonumuz da mevcut.

Daha önce bu yazımızda röportaj yaptığımız kahve minibüsü Manivela da parti akşamında bizimle!

Destekleri için ayrıca Hayat Bu Kapağın Altında‘ya teşekkürler.

Partide tüm davetliler haklardan eşit yararlanabilsinler diye her davetlimize 1 yemek, 1 kahve ve 3 içecek fişi vermeyi kararlaştırdık. Elbette tek kokoreçle doymam ya da kahveyi su yerine içerim diyenler kendileri ekstra satın alabilecekler istediklerini. ZE Tasarım‘ın bizim için yaptığı bu cici fişleri kullanacağız partide:

Nefis parti posterimizi Bigumigu’nun her acil derdine koşan sevgili dostumuz Uçman Balaban hazırladı.

Tabi ki parti mekanımızdan da bahsetmem gerek. Bigumigu olarak Şişhane ofislerine taşındığımız ve üyelerinden birisi olduğumuz yeni ofis anlayışının Türkiye’deki en yaratıcı temsilcisi Kolektif House‘un Sanayi’deki ilham verici mekanında yapıyoruz partimizi. Bize her türlü desteği sağlayan Kolektif House ekibine de ne kadar teşekkür etsek az.

Parti sonrası ne kadar fotoğraf çektiysek Facebook sayfamıza yükleyeceğiz 🙂 Gelemeyenlere olabildiğince oradaki atmosferi aktarmak istiyoruz.

Not: Mekanın izin verdiği kişi sayısına bağlı olarak davetli listemizin de bir sınırı var. ben bu haberi yazarken liste dolmak üzereydi. Eğer partiye katılmak isteyip de yer bulamadıysanız üzülmeyin, 2016’da bunun gibi daha pek çok cici partimiz ve etkinliğimiz de olacak! 🙂