Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Her Ayakkabıya Uyan Tak-Çıkar Patenler

Her Ayakkabıya Uyan Tak-Çıkar Patenler

Paten için özel ayakkabı kullanıp yanımızda fazladan yük taşıma devrini Flaneurz sonlandırıyor.

Fransız girişim Flaneurz, ekstrem sporlarla ve patenle ilgilenenlerin hayatındaki en büyük sorunu ortadan kaldırmak için bir ürün tasarladı. On Wheels, favori ayakkabılarınızla paten yapmayı sağlıyor. Tekrar yürümeniz gerektiğinde ise mola verip dakikalar boyunca ayakkabı değiştirmek yerine sadece tekerlekleri çıkartmak yeterli oluyor.

İki nokta arasında yürürken “keşke daha hızlı gidebilsem” düşüncesiyle bisiklet, kaykay gibi portatif araçları düşleyenler için de çok daha portatif bir tasarım alternatifi sunuyor..

Ayakkabının tabanı için geliştirdikleri kilit sistemiyle kolayca takılan fakat sürüş sırasında sarılmayan tekerlek – ayakkabı bağlantısıyla mobil olma kavramını şehir yaşamına uyguluyor. İşe gitmeden önce toplantılarda giyilen fiyakalı ayakkabılar bir anda patene dönüşebiliyor. Görüşme öncesindeyse iki minik dokunuşla tekerlekleri çıkarıp kurumsal kimliğe bürünebiliyorsunuz.

Kickstarter’da fonlanan kampanyanın sona ermesinde 27 gün kalmasına rağmen hedeflenen miktarın neredeyse iki katı destek topladı.

https://www.youtube.com/watch?v=56T23mGevWk

Görsel; Flaneurz