Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hem Kağıt Kalem Kulanmayı Hem Dijital Olmayı Sevenlere Özel Not Defteri

Hem Kağıt Kalem Kulanmayı Hem Dijital Olmayı Sevenlere Özel Not Defteri

Mod, kağıt kalemle çizim yaptığınız gerçek defter sayfalarını en zahmetsiz şekilde dijital dünyaya aktarabileceğiniz yolu sunuyor.

Marshall Haas ve Jon Wheatley tarafından geliştirilen Mod, analog ve dijital dünyayı en iyi şekilde entegre ediyor ve cloud/buluta bağlantı sağlayan kağıtttan not defterini yaratıyor. Bu not defterinin sayfalarını bildiğiniz kalemle doldurduktan sonra yazıp çizdiklerinizi dijital dünyaya aktarmanız çok kolay. Defteri doldurduktan sonra defteri alırken size verilen zarfa koyuyorsunuz ve onu Mod’un dijital formata çevirmesi için postalıyorsunuz. Defterin sahibi yani kullanıcı Mod’un mobil uygulamasına giriş yaparak çizimlerinin üstüne not bile alabilir. Bu mobil uygulama Dropbox, Evernote ve OneNote ile eşleştirilebiliyor da.

Kargo ve dijitale dönüştürme bedeli dahil bu uygulamanın fiyatı 25 dolar, defterin boyutu hemen hemen iPad Mini ile aynı. Eğer sayfalar tarandıktan ve dijitale aktarıldıktan sonra defterinizi geri istiyorsanız bunun için ekstra 10 dolar daha ödüyorsunuz.