Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Grow Bar: Ev Tipi Bitki Yetiştirme Sistemi

Grow Bar: Ev Tipi Bitki Yetiştirme Sistemi

Grow Bar; taze, organik ve besleyici bitkileri en eğlenceli ve pratik şekilde evinizde yetiştirmenize fırsat veren bir bitki yetiştirme sistemi.

Taze bitkileri ve baharatları seviyorsanız fakat bahçıvanlık yapmak için yeterli vaktiniz yoksa Grow Bar tam size göre. Grow Bar, kullandığı teknoloji sayesinde arka bahçenizde ya da balkonunuzda yetiştirmeye çalıştığınız bitkileri mutfak tezgahınıza taşıyor. Grow Bar’la marul, fesleğen, nane, tere, kişniş, brokoli, bezelye, adaçayı, kırmızı turp, lahana, karabuğday ve daha pek çok şey yetiştirebiliyorsunuz.

Programlama ünitesi sayesinde bitkilerin büyümesi için gerekli olan ışık otomatik olarak açılıp kapanabiliyor, ışığın bitkilere eşit miktarda dağılmasını sağlıyor. Sistemdeki nem okuyucu, bitkilerinizin ne zaman suya ihtiyaç duyduklarını size Grow Bar mobil uygulaması ile bildiriyor.

https://www.kickstarter.com/projects/1550203782/growbar-managed-indoor-grow-system-for-your-home/
Tek yapmanız gereken Grow Bar’ı fişe takmak, tohum kapsüllerini yerleştirdiğiniz hazneye su doldurmak ve bitkilerinizin hızlı bir şekilde yetişmesini keyifle gözlemlemek. Kickstarter kampanyasıyla desteklenen projenin sona ermesine 13 gün bulunuyor. Grow Bar’a kampanya bitimine kadar 175 dolara sahip olabilirsiniz.

Görsel: Kickstarter