Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Google Standında Mobil Devrim [Kristal Elma 2014]

Google Standında Mobil Devrim [Kristal Elma 2014]

Google, mobil cihazların alternatif kullanımını ve sanal gerçekliğin uygulanabilir modellerini katılımcılarla buluşturuyor.

Kristal Elma alanına girdiğiniz anda Google sizi karşılıyor. Hazırladıkları odada Haziran ayında tanıttıkları sanat gerçeklik kartonu Cardboard öne çıkan etkinlik niteliğinde. Diğer yanda bu sene içerisinde ödül almış YouTube reklamlarının gösterimi yapılıyor. Super Sync Sports ile Nexus 7’yi Chrome uygulaması ile senkronize ederek 4 kişiye kadar çok oyunculu bir tecrübe sunuyor. Parmaklarınızı kullanarak pedal çevirip yüzebiliyorsunuz. Gün sonunda ise en yüksek puanı yaparsanız eve Nexus 7 ile dönüyorsunuz.

Alanın sonunda insan boyutunda Android adamını görüyorsunuz. Bir yanına bar almış diğer yanına ise Androidleme tasarım noktasını. Tablet üzerinden yaratacağınız Android logosu temalı karakterin boyunu, genişliğini ayarlayabiliyorsunuz. Hemen ardından ise kıyafetlerini giydirmeye başlıyorsunuz. Keyfinizin kahyası olarak tasarladığınız bu karakter birkaç dakika içinde size bir tişört, bir afiş ve frizbi ile geliyor

https://vine.co/v/OWjxdEAEqF1/

Görsel kaynağı: Bigumigu