Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Google Photos Yiyecek Kamyonunda Ödemeler Fotoğrafla Yapılıyor

Google Photos Yiyecek Kamyonunda Ödemeler Fotoğrafla Yapılıyor

Google'ın #PayWithAPhoto kampanyasında; telefonundaki fotoğrafı en hızlı bulan, Google Photos yemek kamyonundan bedava waffle kazanıyor.

Google, Google Photos uygulamasının aranan fotoğrafları saniyeler içinde bulabilecek bir yapısı olduğunu öne çıkartmak için, ödemelerin fotoğraflarla yapıldığı yiyecek kamyonuyla yollara düşmüş. “Google Photos Food Truck” yemek kamyonunda katılımcılar, hızlı fotoğraf aramalarıyla ödeme yapıyorlar.

Şu ana kadar New York’ta 3.300’den fazla katılımcının yer aldığı bu yarışma tam olarak şöyle gerçekleşiyor:

Kamyonun üzerinde 20 saniyelik bir sayaç bulunuyor. Hemen altındaki ekranda ise rastgele beliren temalar var. Katılımcıya örneğin “dondurma” teması denk geliyor ve telefonundaki en güzel dondurmalı fotoğrafı 20sn içinde bulmaya çalışıyor. 20 saniye içinde bulabilirse, bedava waffle kazanıyor. Bulamazsa da sorun yok; aynı ödülün daha ufak bir versiyonu teselli ikramiyesi.

Aradığı fotoğrafı 20 saniyede bulamayanlara Google Photos’u tanıtmak için fırsat tam da bu anda ortaya çıkıyor. Google Photos’un görsel arama özelliği ile Alaçatı’da yediğiniz kumruyu arama alanına Alaçatı veya kumru yazarak hemen ulaşabiliyorsunuz. Uygulama, telefondaki tüm fotoğraf ve videoları tek bir yerde topluyor ve arama özelliğiyle saniyeler içinde bulmanıza imkan tanıyor.

Google Photos, “Google Photos Food Truck” projesini, inovasyon stüdyosu Deeplocal ile iş birliği içinde gerçekleştirmiş. Kampanya, sosyal medyada #PayWithAPhoto etiketiyle paylaşılıyor.

Görsel; Youtube