Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Giyilebilir Teknoloji Şimdi de Flört Etmenizi Kolaylaştırıyor

Giyilebilir Teknoloji Şimdi de Flört Etmenizi Kolaylaştırıyor

İki kişinin flört aşamasından önce birbirlerini daha kolay bulabilmelerini sağlayan kolye ve bilezikler konsept aşamasında.

Giyilebilir teknolojiyi ürünleri fayda sağlamasıyla öne çıkıyor elbette, ama bu faydalar çoğunlukla şu an için sağlınıza oynuyor. Peki ya bir kolye karşı cinsle daha rahat flört edebilmenizi sağlasaydı?

San Franciscolu tasarım stüdyosundan Lunar iki stajyer, dijital ortamda flört dünyasını büyüten tüm uygulamalara inat, fiziksel dünyada iki cinsi biraraya getiriyor. Şu an konsept ürünler olan bu takılar, fiziksel olarak yakınınıza flört etmenize değer biri yaklaştığında size haber veriyor.

Wizz adını verdikleri küpe tasarımı sizin sosyal ağlarınıza bağlanıp hakkınızdaki bilgileri topluyor, ne gibi şeylerden hoşlanabileceğinize dair bilgiyi içinde tutuyor. Bu kriterlere uyan ve sizinle ortak zevklere sahip olan biri yaklaştığında da bu bilgileri kullanıyor. Diğer stajyerin tasarımı ise bir bileklik, bu bileklik sizin ilgi alanlarınızı etrafa yayınlıyor.

Inline image 1

Bu projenin Lunar’ın yaratıcı ekibinin stajyerlere verdiği brief üzerine yaratılmış, bu video projeyi daha iyi anlatıyor.

kaynak