Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İnsan Boyutlardaki LEGO Adam Rüyalarınıza Girebilir

İnsan Boyutlardaki LEGO Adam Rüyalarınıza Girebilir

​LEGO setlerinde yer alan mini boyutlardaki oyuncak insan figürü, gerçek insan boyutuna taşındı.

Geçtiğimiz günlerde trafik kazalarından yara almadan kurtulabilen, gerçek boyutlardaki insansı heykel Graham ile tanışmıştık. Yaşayan LEGO adam ise, tuhaf görüntüsüyle LEGO’yla ilgili aklınıza gelen bütün tatlı hatıralara birer birer veda etmenize sebep olabilir… Film ve televizyon programları için makyaj sanatçılığı yapan Frank Ippolito tarafından San Diego Comic-Con 2016 için hazırlanan LEGO-insan melezi cosplay, giyilebilir bir maske ve eldivenlerden oluşuyor.

Ippolito bu ilginç kostümü, insan tenine benzer bir renk ve dokuyla silikon malzeme kullanarak yaklaşık 1 haftada hazırlamış. İlk etapta insan kafası şeklinde tasarlanan maske, yumuşak dolgu malzemeleriyle silindir şekline getirilmiş. Ellere geçirilen pençe şeklindeki eldivenlerdeki tırnak detayı ise LEGO’nun oyuncak figüründe yer almayan ve kostüme insan dokunuşu kazandıran ufak bir detay.

Maskeye yerleştirilen siyah boncuk gözler ve donuk ifade figürün oyuncak versiyonunu aratmıyor. Mükemmellik ve korkunçluk arasındaki ince çizgide gidip gelen ürkütücü figür, Tested‘ın insanların tepkisini ölçmek için gerçekleştirdiği deneme sırasında San Diego Comic-Con’a katılan çocuklar tarafından normal karşılansa da bir çok yetişkinin kâbuslarına girmeye aday olduğunu attıkları garip bakışlarla ve sosyal medyadaki yorumlarla kanıtlamış.

LEGO adamın hazırlanış videosu:

Görsel: YouTube