Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Genç Yaratıcılar heyecanı başlıyor!

Genç Yaratıcılar heyecanı başlıyor!

Marketing Türkiye, Reklamcılık Vakfı ve Milliyet işbirliği ile her yıl Cannes Lions Young Creatives’de Türkiye’yi temsil edecek ekipleri belirlemek üzere düzenlenen Genç Yaratıcılar Yarışması için başvurular 1 Mart’ta başlıyor. www.rv.org.tr üzerinden yapılacak başvurular 24 Mart’a kadar sürecek. 16 Nisan’da Yeditepe Üniversitesi’nden gerçekleştirilecek yarışma sonucunda Basın ve Siber olmak üzere iki kategoride Cannes Lions Young Creatives’de Türkiye’yi temsil edecek ekipler belirlenecek. Yarışmanın briefi 15 Nisan günü Medina Turgul DDB’den Kurtcebe Turgul’un başkanlığındaki jüri tarafından verilecek.

Katılım bedelinin 150 YTL olarak belirlendiği elemelerde, katılımcı sayısı şu anda 25 ekip ile sınırlı. Ancak sayının artırılabilmesi için çalışmalar devam ediyor. Sayının artırılamaması ve 25’ten fazla ekibin başvurması durumunda 3 Nisan 2006’da başvuran ekipler arası kura çekilecek.

Yarışmaya katılabilmek için 18 Haziran 1977’den sonra doğmuş olmak ve daha önce Genç Yaratıcılar yarışmasına katılmamış olmak şartı aranıyor. 

Yabancı siteye link:
http://www.canneslions.com/yc/competition