Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Gelirinin Tamamını Sokak Hayvanlarına Bağışlayan Tişört ve Çanta Tasarımları

Gelirinin Tamamını Sokak Hayvanlarına Bağışlayan Tişört ve Çanta Tasarımları

Burçak Beşlioğlu, İnci Kutay ve BGD ortaklığıyla hazırlanan proje bu yıl da yeni tasarımlarıyla sokak hayvanları ve kimsesiz çocuklar için çalışmaya devam ediyor.

Burçak Beşlioğlu, İnci Kutay ve Barınak Gönüllüleri ve Hayvanlara Yaşam Hakkı Derneği (BGD) yıllardır ortak bir amaç için çalışarak sokak hayvanlarına yardım ediyor. 2015’te ve 2016’da Bigumigu’da yer verdiğimiz projeye sonraki dönemde Ersin Karabulut’un tasarımları da eklenmişti.

Kış yaklaşıyor ve proje yeni koleksiyonuyla tekrar karşımıza çıkıyor. Tişört, çanta, mini cüzdan ve kalemliklerden herhangi biri satın alındığında bir iyilik ve mutluluk süreci de başlamış oluyor. Çünkü projeden elde edilen gelirin tamamı sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek için kullanılıyor.

 

Yeni yıl hediyesi olarak kendiniz ve sevdiklerinizle beraber hiç tanımadığınız bir insanın daha günü güzelleştirmek isterseniz, dilediğiniz tasarımı satın alıp kimsesiz çocuklara bağışlayabiliyorsunuz. Aldığınız ürünler sizin adınıza Koruncuk Vakfı’na bağışlanıyor. Böylece hem kimsesiz çocukların hem de sokak hayvanlarının üzerinde bir iz bırakmış oluyorsunuz.

Bu koleksiyonda tasarımcılar, reklamcılar ve sanat yönetmenlerinin yanı sıra birçok farklı alan ve disiplinden ismin de çalışmaları yer alıyor. Bu yılki koleksiyonda yer alan isimler şu şekilde: yazar Kemal Hamamcıoğlu’nun bir sözü, haberci-sunucu Emre Buga, sokakta bulduğu ve şu an birlikte yaşadığı kedisini çizen 10 yaşındaki Zeynep Akbaharer, Sadi Tekin, Aykut Aydoğdu, Ahmet Arif Eken, Atilay Aşkaroğlu, Berat Pekmezci, Dilem Serbes, Efe Kaptanoğlu, Volkan Ölmez.

Tasarımları edinen hayvanseverlere yeni yıl sürprizi ise imzalı ErsinKarabulut posteri! Tasarımları satın almak için Burçak Beşlioğlu ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Görsel: Burçak Beşlioğlu