Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Geliri Sokak Hayvanlarına Bağışlanan Tişört ve Çantalarda Ersin Karabulut İmzası

Geliri Sokak Hayvanlarına Bağışlanan Tişört ve Çantalarda Ersin Karabulut İmzası

Burçak Beşlioğlu, İnci Kutay ve BGD inisiyatifiyle organize edilen projenin yeni tasarımları hazırlandı.

Burçak Beşlioğlu, İnci Kutay ve Barınak Gönüllüleri ve Hayvanlara Yaşam Hakkı Derneği (BGD) ortaklığıyla bir seneyi aşkın bir süredir ünlü tasarımcı ve sanat yönetmenleriyle çalışarak çanta ve tişört tasarlıyorlar. Ve bu tasarımlar her aşamasında iyilik ve fayda yaratıyor. Şöyle ki, Burçak Beşlioğlu veya İnci Kutay ile iletişime geçerek sipariş edilen tişört, çanta, mini cüzdan ve kalemlikleri satın aldığınızda ortaya çıkan gelirin tamamı BGD aracılığıyla sokak hayvanlarının tedavi, beslenme gibi temel ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılıyor. Eğer “Çanta veya tişört de benim olmasın, bir başkasını sevindirsin.” derseniz de kimsesiz çocuklara bağışlanıyor ve onların kahramanı oluyorsunuz.

Geçtiğimiz yıl yer verdiğimiz proje, bu yıl da yılbaşı öncesinde çok daha fazla tasarımcıyla bir araya gelerek yeni bir koleksiyon yayınlayacağını Bigumigu aracılığıyla duyurmuştu. Yeni yıl gelmeden hemen önce tasarımlar hazırlandı ve görücüye çıktı. Üstelik Burçak ve İnci’nin bu kez bir de küçük sürprizi var; bez çanta tasarımıyla Ersin Karabulut! Hazırladığı illüstrasyonla projeye destek olan Ersin Karabulut, projede yer alan posterlerinin tamamını da imzalayarak bir değer daha yaratıyor.

Yılbaşı koleksiyonunda Ersin Karabulut dışında imzası bulunan diğer isimler ise; iki tasarımıyla projeye destek sağlayan Kaan Bağcı, Buray Nazım Kök, Dileda Girban, Gizem Şengüler, Hande Bağcı, İlker Kayserilioğlu, İrem Düzgün, Pelin Ün, Resul Geniş, Zeynep Başay. Tasarımların baskı sürecinin sponsorluğunu ise Rafineri ajans üstleniyor.

Yılbaşı öncesi “Ne hediye alacağım?” sorusuna gelecek harika bir yanıt olan bu çanta ve tişörtlerle sokakta yaşamak ve hatta hayatta kalmak zorunda kalan hayvanların da kış aylarını daha rahat ve sağlıklı geçirmesini sağlayarak da değer yaratabilirsiniz.

Tasarımlar hakkında bilgi edinmek ve satın almak için Burçak Beşlioğlu’yla ([email protected]) veya İnci Kutay’la ([email protected]) iletişime geçmeniz yeterli.

Görsel; Burçak Beşlioğlu, BGD