Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Fruit Of The Loom Paketteki İç Çamaşırı Sıradandır Algısını Yıktı

Fruit Of The Loom Paketteki İç Çamaşırı Sıradandır Algısını Yıktı

Fruit Of The Loom, paketler içerisinde satılan iç çamaşırlarının ucuz ve sıradan olduğu algısını değiştiren bir kampanya hazırladı.

Kaliteli tekstil ürünleriyle ve 160 yıllık tecrübesiyle dünyanın en tanınmış giyim markalarından biri olan Fruit Of The Loom, normalde 3’lü veya 4’lü setler halinde paketler içerisinde satılan kadın iç çamaşırlarını Fruit adı verilen yeni fakat sahte bir koleksiyonla ve mağazada paketlerden çıkardı ve daha pahalı fiyat etiketleriyle birlikte seçkin tasarımcılar tarafından hazırlandıkları iddiasıyla tezgahların üzerine yerleştirdi. “Fruit Unpackaged” kampanyası, Crispin Porter & Bogusky (CP+B) ile birlikte hazırlandı.

Paketteki ürünleri yalnızca isteği karşılayan, ucuz ve çirkin bulan kadınlar paketlerden çıkarılarak tezgahlara özenle yerleştirilen iç çamaşırlarının daha şık, modaya uygun ve tam istedikleri gibi olduğunu düşünüyorlardı. Bu yanıltıcı görüntü, Victoria’s Secret meleği Lindsay Ellingson’ın bile aklını çelmeyi başardı. Gizli kameraların farkında olmayan ve bu ürünlerin yıllardır nerede olduğunu merak eden, iç çamaşırlarına bayılan kadınlar sonunda gerçeği öğrendi ve kadınların pakette olmayan güzeldir pakette olan ise basittir algısı bir parça da olsa değiştirilmiş oldu.

Künye:

Marka: Fruit of The Loom
Başlık: “Fruit Unpackaged”
Ajans: CP+B
Yetkili Yaratıcı Yönetici: Ralph Watson
Yaratıcı Yönetmenler: Allen Richardson, D’Arcy O’Neill, K.T. Thayer
Prodüktör: Ramon Nuñez
Video Prodüksiyon: Amber Peña
Prodüksiyon Şirketi: 8th Street Productions
Yönetmen: Whitey McConnaughy
Prodüksiyon Tasarımcısı: Justin Dragonas
Editör: Jessica Dowling / The Now Corporation
Görsel Efekt: Method Studios LA
Rötuş: Company 3
Müzik: Duotone

Görsel: YouTube