Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Foursquare Verileri Samsung İle Görselleştiriliyor

Foursquare Verileri Samsung İle Görselleştiriliyor

Foursquare kullanıcıları verilerinin görselleştirilmiş halini Samsung sponsorluğunda istediği an görüntüleyebilecek.

Foursquare bir süre önce geriye yönelik depolanmış verilerinizi görselleştirmek için girişimlerde bulunmuştu. Şimdi de Foursquare geçmişinizdeki check-in tarihiniz Samsung sponsorluğunda infografikler halinde görselleştirilecek. Uygulamanın ismi My History.

Bu kişiselleştirilmiş haritalar Samsung Galaxy S4’ün The Next Big Thing söylemini taşıyor üstünde. Kullanıcılar Foursquare üzerinden My History sayfalarına giriş yapabilecek ve 2009 yılından bu yana kendi haritasını oynatabilecek, oynat ve durdur butonları ile akışı durdurup geçmişteki spesifik bir deneyimini inceleyebilecek. İnfografikler kullanıcılara arkasında bıraktığı süre boyunca kahvecide veya barda ne kadar zaman harcadığı bilgisini karşılaştırmalı olarak görselleştirilmiş şekilde verebilecek.
Samsung Foursquare ile çalışmaya bu yıl şubat ayında SXSW sırasında başlamıştı.
My History uygulaması kullanıcıya kendi verilerinin görselleştirilmiş halini veriyor olmasının yanısıra markalarla işbirliğine bakış açısından da önemli. Ve tabii kullanıcı verilerini marka işbirlikleri için nasıl paketleyebildiğini görmek de öyle.