Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ford Transit 50 Yıllık Yolculuğunda Bir Çocukluk Hayaline Yer Veriyor

Ford Transit 50 Yıllık Yolculuğunda Bir Çocukluk Hayaline Yer Veriyor

Ford, Transit’in Türkiye’deki 50 yıllık macerası çocukluğunda sahip oldukları Transit’in benzerini, üniversite yıllarında aramaya başlayan bir gencin hikayesiyle devam ediyor.

Ford Türkiye, Transit’in 50 yıldır Türkiye yollarında olmasını kutlamak için kullanıcı hikayelerine yer verdiği “Transit ile 50 Yıllık Yolculuk” adını taşıyan bir kampanya serisi hazırladı. Transit’le ilgili ilginç ve güzel anıları olanlar, bu anıları 50 Yıllık Yolculuk internet sitesinde paylaştı ve aralarından seçilen en ilginç hikayeler reklam filmine dönüştürüldü. Kampanyanın 1. ve 2. reklam filmine buradaki haberimizden ulaşabilirsiniz.

Serinin 3. filminde Coşkun Aral’ın bu kez konuğu ise Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu Ali Emre Kiriş. Çocukluğunda babasına ait olan Transit’le güzel anılar biriktiren Kiriş, kız arkadaşı Ecem’le birlikte içinde yaşadığımız beton kaplı gri dünyayı duvar resimleriyle renklendiren bir sanatçı.

İkili, okul yıllarında belediyelerle birlikte çalışmaya başlıyor. Kiriş, malzemeler çoğalınca çocukluğunda içinde arkadaşlarıyla oyunlar oynadığı, keyifle resmini çizdiği 73 model Transit’i fazlaca düşünür oluyor ve aynı model bir araç bulmak istiyor.

Çocukluğundan beri ilham kaynağı ve belkide Güzel Sanatlar Fakültesi’ne girmesine yardımcı olan, hayallerini süsleyen aracın peşine düşen Kiriş, belediyeye yaptıkları çalışmalar bittikten sonra kazandıkları parayla çocukluğunun önemli bir parçasını oluşturan Transit’i aramaya koyuluyor.

Satılık, eski model bir Transit arıyor ancak, çabaları sonuçsuz kalıyor çünkü kimse aracını satmak istemiyor. Derken hikayesini dinleyen biri, ona beklenmedik bir sürpriz yapıyor.

Künye:

Reklamveren: Ford Otosan
Reklamveren Marka: Ford Transit
Reklamveren Yetkilileri: Gülay Teköz, Bahar Dikmen
Reklam Ajansı: GTB, Tick Tock Boom
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Selim Ünlüsoy
Yaratıcı Ekip: Özgür Onur, Esra Çankaya, Ayça Peksağ, Gürkan Gürel, Çağlar Bey
Marka Ekibi: Ceren Ünay, Canan Aydın, Ekin Burcu Güler, İbrahim Özay, Salim Çobanoğlu, Ali Eren Bilgin
Stratejik Planlama Ekibi: Pelin Aydın
Prodüksiyon Şirketi: Haberci Yapım
Yönetmen: Coşkun Aral
Post Prodüksiyon: Şarküteri Prodüksiyon
Medya Ajansı: Mindshare & Koç Zer
Kullanılan Mecralar: TV, İnternet, Gazete, Açıkhava

Görsel: YouTube