Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
FIAT’ın Yağmur Yağdığında Ortaya Çıkan Kampanyası

FIAT’ın Yağmur Yağdığında Ortaya Çıkan Kampanyası

FIAT, Panda Cross'u mesajı ile en uygun mecrada lanse ediyor.

Yağmur yağdığında aktive olan açıkhava kampanyaları aslında çok da yeni karşımıza çıkan bir şey değil. Geçtiğimiz sene sadece yağmurda ortaya çıkan spreylerle yapılan sokak sanatından şurada bahsetmiştik, Cebu Pacific Havayolları’nın ise yine bu tekniği kullanarak hazırladığı kampanyayı şuradan hatırlarsınız.

FIAT da bu tekniği yeni modeli Panda Cross’u lanse ederken çok güzel bir şekilde kullanan markalardan biri.

15 Ekim’de Londra, Manchester, Birmingham, Edingburgh, Liverpool ve Leeds’de aktive edilen bu güzel uygulama ile birlikte sokaklara sadece yerler ıslandığında kendini gösteren spreylerle “Any Terrain, Any Weather, Anything Goes” (Her Arazide, Her Hava Koşulunda Kesintisiz Sürüş) yazan marka, aslında mesajı ile mecrayı oldukça başarılı bir şekilde birleştiren örneklerden.

Maxus ve krow Communications ile birlikte Kinetic Active spreylerle hazırlanan kampanyada marka yeni modelinin her hava şartında size mükemmel sürüş imkanı sağladığı mesajını net bir şekilde vermiş.

Daha önceden Ford’un ve Google’ın yine hava şartlarına göre değişen kampanyalarının sosyal medyada büyük ses getirmesinden sonra artan trend, özellikle mesajlar alakalı olduğu zaman oldukça efektif bir mecra gibi görünüyor.

Bu arada kampanya videosundaki şarkıya şuradan ulaşabilirsiniz.