Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Facebook’ta Etkileşimli Post Dönemi

Facebook’ta Etkileşimli Post Dönemi

Facebook’u terk etmeden; anketler ve slayt gösterileri gibi kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği postlar yaratmaya yarayan Post Sticker uygulaması, İş Bankası ile Türkiye’de.

Post Sticker uygulaması, Facebook’ta paylaşılan görsel ve videoların altında, mini testler, soru-cevaplı anketler, kampanya tanıtımları, slayt gösterileri yapmaya imkan verirken, bunu potansiyel müşterileri sıkmadan, başka sayfaya yönlendirmeden, hemen oracıkta görsel ya da videonun altında halletmelerini sağlıyor. Uygulama, markaların Facebook paylaşımlarının etkileşimini ve geri dönüşleri artırıyor.

Şu ana kadar yurt dışında örneklerini gördüğümüz bu etkileşimli paylaşımların Türkiye’deki ilk temsilcisi ise İş Bankası oldu. Promoqube imzasını taşıyan çalışmada, Anında Bankacılık Facebook hesabından yapılan paylaşımda yer alan videonun altındaki soruları cevaplıyorsunuz, ve sayfadan ayrılmadan yarışmaya katılmış oluyorsunuz.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Bayram sürpriziniz Anında Bankacılık’tan! Anılarınızı biriktireceğiniz harika bir fotoğraf makinası kazanmak için hemen yarışmamıza katılın. 🙂

Posted by Anında Bankacılık on Monday, 21 September 2015

Promoqube, Post Stickers ile anlaşarak uygulamanın Türkiye’deki yetkilisi oldu ve etkileşimli post deneyiminin yaygınlaşması için tanıtım ve bilgilendirme kampanyaları yürütüyor.

Görsel; Facebook