Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Exploding Kittens’ın Yaratıcılarından Yeni Kart Oyunu: Bears vs Babies

Exploding Kittens’ın Yaratıcılarından Yeni Kart Oyunu: Bears vs Babies

Kickstarter tarihinin en çok kişi tarafından fonlanan projesi Exploding Kittens'ın ardından yepyeni ve uçuk bir kart oyunu geliyor.

Oyun yapımcısı Elan Lee ve The Oatmeal’ın yaratıcısı sanatçı Matthew Inman bir araya gelerek geçtiğimi yıl Şubat ayında Kickstarter tarihinin en çok kişi tarafından fonlanan ve oyun kategorisinde çok yüksek miktarı toplayan projesini yaratmıştı. Inman’ın çizimleri ve Lee’nin deneyimiyle doğan Exploding Kittens, alternatif ve uçuk dünyasıyla kart oyunu severleri kendine çekmeyi başarmıştı.

İkili, bir yıllık çalışmanın sonucunda yeni kart oyunlarını dün tanıttı. 7 yaş üzeri herkes için uygun olan Bears vs Babies, kartları birleştirip canavarlar yaratarak karşımızdaki ilginç bebekleri yenmeye çalıştığımız bir oyun. Fakat sadece bebeklere karşı savaşmıyorsunuz. Aksine bebeklere karşı savaşıyorken amacınız diğer oyuncuların ritimlerini bozmak.

Proje Kickstarter’da yayınlandıktan sonra yaklaşık 10 dakika içerisinde hedefinin %200’üne ulaştı. İlk 30 dakikasında 100.000 dolar toplamayı başardı. 300.000 dolar limitini 2 saatte aşarken 500.000 dolar kaynak toplaması sadece 4 saatini aldı.

Görsel: Bears vs Babies