Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Eğitim Sisteminin Değişimi ve Geleceği Pazarlama Zirvesi’nde

Eğitim Sisteminin Değişimi ve Geleceği Pazarlama Zirvesi’nde

Degreed kurucusu David Blake, eğitim sisteminin yaşaması gereken değişimden ve algı yönetiminden bahsedecek.

3 – 4 Aralık’ta Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek Pazarlama Zirvesi; Peter Fisk, Whitney Johnson gibi isimlerin yanı sıra uçan otomobilin mucidi Štefan Klein ve Degreed’in kurucusu David Blake gibi girişimcileri de ağırlayacak. “Change the Game” başlığı ile yapılacak oturumlarda farklı sektörlerden önde gelen kişiler konuşmacı olarak yer alıyor.

İletişim, marka ve pazarlama eksenlerinde kurulan etkinlik planında eğitim sistemi ve bunun değişimi konusunda çalışmalar yapan David Blake de yer alıyor. Institute of Design at Stanford ve Techstars mezunları tarafından en iyi EdTech girişimcisi seçildi. TEDx, EdTech gibi konferanslarda yer alan girişimci; eğitim sisteminin konumunu, eğitimin sürekliliğini, yetkinlik belgelerinin vasfını değerlendirerek günümüzdeki eğitim anlayışını inovatif bireylerin kariyerleriyle birlikte değerlendirerek izlenebilecek alternatif eğitim teknikleri üzerinde duracak.

TEDxFurmanU’da yaptığı “Jailbreaking the degree” konuşmasını dinleyerek Pazarlama Zirvesi’ndeki konuşmasına hazırlık yapabilirsiniz.