Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Egeli Baba-Oğul Akıllı Dolum İstasyonu’nda

Egeli Baba-Oğul Akıllı Dolum İstasyonu’nda

Opet'in akıllı dolum sistemini anlatan yeni reklam filminde Metin Akpınar ve Ata Demirer Egeli bir baba-oğulu canlandırıyor.

Opet, plakadan yakıt tipini algılayan akıllı dolum sistemini tanıtmak için yeni reklam filmini yayınladı. Metin Akpınar ve Ata Demirer’in Egeli bi baba-oğulu canlandırdığı film, ikilinin Akıllı Dolum İstasyonu’yla tanışmalarını anlatıyor.

Film, otomobildeki baba-oğulla açılıyor. Özer Gönlüm’ün “Asmam Çardaktan” türküsünü neşeyle söyleyerek yolda ilerleyen ikili, aracın yakıtının azaldığının anlaşılması üzerine bir Opet istasyonuna çekiyorlar. Burada pompa görevlisiyle yoğun bir Ege şivesiyle konuşan baba-oğulun komik etkileşimlerine yer veriliyor. Ata Demirer yanlış yakıt yüzünden daha önce başına geleneleri detaylarıyla anlatırken Metin Akpınar özet geçiyor. Pompa görevlisiyse ne söylediklerini pek anlamasa da akıllı dolum sistemi sayesinde içlerini rahatlatıyor.

Y&R İstanbul tarafından hazırlanan ve Bahadır Karataş’ın yönettiği film, şive komedisi üzerinden ilerliyor. Ancak iki usta oyuncunun oyununu, Ege şivesiyle hızla konuşmalarını ve birbirlerine attıkları pasları izlemek keyifli. Sosyal medya şimdiden bu ikiliyi filmlerde görmek istediğini belirtiyor. Zeki Alasya’nın yerini elbet kimse tutmaz ama Ata Demirer ve Metin Akpınar da baba-oğul olarak gerçekten de gayet uyumlu olmuşlar gibi.

Künye:
Reklamveren: Opet
Reklam Ajansı: Y&R İstanbul
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Ayşe Aydın Erdoğan
Yaratıcı Yönetmen: Mehmet Güney
Yaratıcı Grup Direktörü: Mustafa Özmal
Yaratıcı Ekip: Tolga Şahin, Uğur Şay, Özgür Kahraman
Müşteri ilişkileri: Burcu Kurtuluş İnselel, Özlem Delikanlı, Merve Çiçek Tuyun, Enver Gülpınar, Fadime Pektaş
Stratejik Planlama: Bediz Eker, Emre Perçin, Mert Kal
Prodüksiyon Ekibi: Pelin Güneş, Özgür Dağgez, Hulusi Aktaş
Yapım Şirketi: Film Park
Yönetmen: Bahadır Karataş
Görüntü Yönetmeni: Suat Kutluğ
Post Prodüksiyon: ABT İstanbul

Görsel: Vimeo