Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Durex’ten Yatak Odalarını Isıtacak Teknoloji

Durex’ten Yatak Odalarını Isıtacak Teknoloji

Durex, çiftleri yatak odasında yakınlaştıracak yeni teknolojiyi sunar.

Durex, çifleri karşısına oturtmuş ve akıllı telefonların aslında aşk hayatlarını nasıl muhteşem bir hale getirebileceğini anlatmış. Çiftlerin tekrar kumrulara dönüşmesi için geliştirilen bu seksi teknoloji tüm cihazlarda çalışıyor, üstelik de ücretsiz.

Her akıllı telefonun 3 eksenli jiroskopu ve ivmeölçeri var, ses işleme sistemleri muhteşem ve diğer pek çok yüksek teknoloji, telefonumuz sayesinde elimizin altında. Ancak Durex’in yoğun çalışmaları sonunda bulduğu özellik bunlardan çok daha güçlü. Evet, seksi harlamak için kullanacağınız telefonunuzdaki en etkili donanım: Kapatma Tuşu!

Kampanya için modern dünya alışkanlıklarından ilham alan Durex, teknolojiyi nasıl iyi bir şekilde kullanabiliriz ve kış uykusuna yatmış aşıkları uyandırabiliriz diye düşünmüş ve “Turn Off to Turn On” demiş. Yani bizim anlayacağımız dilde söylemek gerekirse: “Kapatın artık şu telefonlarınızı!”

Yaşlı teyzeler gibi konuşmak istemem ama elimizden akıllı telefonları düşürmeyip, karşımızdaki insanın yüzüne bile bakmadan içtiğimiz kahveler, cafe’lerde prize yakın masa aramalar, tuvalette deterjan arkası okuma alışkanlığımızı kurutup kültürümüze vurduğumuz darbe, gerçeğin ta kendisi. Evet, hepimiz telefon bağımlısıyız, hatta bu durumun artık sözlüklerde bile yer alan bir adı var: Phubbing.

Daha önce Coca-Cola “Telefonlarınızı bırakın, hayatı yaşayın” demiş, ve Forest uygulaması da çevreci bir yaklaşımla telefonları elimizden düşürmemiz için bizleri teşvik etmişti.