Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Dünyanın Tüm Prizlerine Hükmedecek Minicik Dönüştürücü

Dünyanın Tüm Prizlerine Hükmedecek Minicik Dönüştürücü

150 ülke ile uyumlu Micro, hafifliği ve modüler yapısıyla gezginlerin hayatını kolaylaştıracak bir ürün.

Micro, çok seyahat edip de sürekli bir adaptör krizi yaşayan insanlar için harika bir evrensel adaptör. Akıllı telefonlardan dizüstü bilgisayarlara, tabletlerden diğer tüm elektronik cihazları her şeyi, her yerde güvenle şarj edebilmenizi sağlayan miniminicik ve hafif bir alet. Amerika’ya ayrı, İngiltere’ye ayrı, bavula zor sığan adaptörler yerine uluslararası gezginler için şık bir çözüm.

Micro, bir kalem pilden biraz daha büyük, cebe kolayca sığan bir adaptör. Bu da Micro’yu seyahatler için oldukça pratik bir hale getiriyor. Piyasadaki benzerlerinden en önemli farklı yenilikçi tasarımı. Patent sürecinde olan Micro esnek ve işlevsel bir kullanım sağlayan, modüler bir yapıya sahip. Yenilikçi yapısı sayesinde 7 kıta ve 150 ülke ile uyumlu olan Micro, Amerika’dan İngiltere’ye, Avusturalya’dan Avrupa’ya dünyanın her yerinde çalışıyor. Üçlü soketler için yukarı kısım yukarı kaldırılarak uyumlu hale getiriliyor.

Bunların yanı sıra Micro, çevre dostu silikon malzemelerle üretilmiş ve ağırlığı sadece 40 gram. Ayrıca, güvenliği artırmak için üzerinde kendinden bir koruyucu kılıfı bulunuyor. Entegre sigortası sayesinde tüm cihazları akım farklarının yaratabileceği hasardan koruyor. Ayrıca fiyatı da rakiplerine oranla daha ekonomik.

Micro, şu an Kickstarter‘da fonlanıyor. Kampanyanın bitimine neredeyse bir ay olmasına rağmen 15 bin pound’luk hedef fon kat kat aşılmış, 200 bin’lere yaklaşılmış. Bu da gösteriyor ki Micro’yu yaratanlar ihtiyacı doğru tanımlamış, seyahat eden insanlar adaptör meselesinden gerçekten bıkmış. Kampanyanın bitiminden sonra bir takım iyileştirilmeler yapıldıktan sonra üretime Ekim ayında başlanıp, sene sonunda teslimatın gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Görsel: Kickstarter