Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Diz-Diz: Patlamış Mısırı Dize Getiren Gurme Lezzet

Diz-Diz: Patlamış Mısırı Dize Getiren Gurme Lezzet

Mikrodalga fırında kısa bir süre geçirdikten sonra yemeye hazır hale gelen gurme patlamış mısır.

Film denince ilk akla gelen şeylerden biri olan patlamış mısır, Diz-Diz ile gurme lezzetler dünyasına giriş yapıyor. Sinema ve dizi gecelerinize birbirinden lezzetli aromalarla farklı tadlar katacak olan Diz-Diz, gardıroptan elinize ilk gelen en rahat giysiyi üstünüze geçirdikten sonra kanepeye uzanıp en sevdiğiniz dizinin yeni bölümünü izlerken bile şık paketiyle kendinizi asil hissetmenizi sağlıyor.

Parmesan, Köri, Tarçın ve Vanilya olmak üzere birbirinden lezzetli 4 farklı çeşide sahip olan Diz-Diz, hem biraz gösterişli hem de eğlenceli bir ürün olarak tasarlanmış. Ürünün paket tasarımı, renkleri ve şıklığı bir araya getiriyor.

Diz-Diz, her ne kadar mikrodalgada çabucak hazırlanan bir atıştırmalık olsa da sunduğu gurme tatlarla hem evde zevkle tüketebileceğiniz hem de gösterişli bir partide misafirlerinize ikram edebileceğiniz türde bir patlamış mısır.

Marka çalışması ve geliştirilmesi TATABI Studio tarafından yapılan mikrodalgaya atmalık patlamış mısırın metalik renklerdeki paketleri, 4 farklı lezzetin renkleriyle özdeşleşiyor. Ürün ambalajındaki mermere benzer detaylar ise zerafete vurgu yapıyor ve mitolojiyi çağrıştırıyor.

Görsel: TATABI Studio