Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
David Attenborough’nun İşlerinin Dijital Arşivi Mobil Uygulama Olarak Yayınlandı

David Attenborough’nun İşlerinin Dijital Arşivi Mobil Uygulama Olarak Yayınlandı

BBC'nin doğa tarihi belgesellerinin yüzü ve sesi olan Sör David Attenborough'un 50 yılı aşkın kariyerinde üretilen eserler Story of Life belgeselinde derlendi.

Kimilerimizin Planet Earth ile tanıdığı İngilizlerin milli hazineleri arasında gördüğü Sör David Attenborough, 60 yılı aşkın bir süredir BBC ile birlikte doğa tarihi belgesellerini seslendiriyor. Attengorough’nun ilk büyük ölçekli işlerinden The Life Collection’dan şu anda yayınlanmakta olan Planet Earth II’ya kadar geçen süredeki unutulmaz işleri dijital bir arşivde birleştirildi.

David Attenborough’nun işleriyle ortaya çıkan ve AKQA tarafından geliştirilen Story of Life uygulaması Perşembe günü iOS ve Android için yayınlandı. Uygulamada içinde 1000’den fazla video ve 40’tan fazla BBC programı bulunuyor. Oldukça sade ve kolay kullanımlı Story of Life uygulaması üç ana bölümden oluşuyor kendi listelerinizi düzenleme, hazır koleksiyonları izlemeyi ve keşfetmek. Keşfet kısmında ise bu dev arşivi habitat, tür ve davranış olarak filtrelemek mümkün.

Sadece 2000’lerden bu yana sesiyle anlamlı kıldığı Planet Earth, The Blue Planet, Frozen Planet ve Life gibi yapımlar bile Attenborough’nun kariyerine karşı olan ilgiyi toplamaya yetiyor. Story of Life ise bu zarif sesi ve doğanın büyüleyici dengesini her an yanımızda taşımamızı sağlıyor.


Görsel: BBC