Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Dans Ederek Telefonunuzu Şarj Edin

Dans Ederek Telefonunuzu Şarj Edin

Ampy, her hareketi saklayarak kendini dolduran bir taşınabilir şarj cihazı.

Elektrik prizinden yani enerjinin kaynağından uzaklaştıkça şarj ve batarya ilişkisi de kısır döngüye dönüyor. Dışarıdayken telefonun şarjı bitince taşınabilir şarj cihazlarına bağlanıyor. Ve bu ürünlerin şarjı bitene kadar da telefonumuzun kullanım ömrünü uzatıyoruz. Ve bu ürünlerin de bataryası boşaldığında elimizdeki çözümler tükeniyor.

Ampy, yenilenebilir enerjini merkezine alarak her hareketi kendine fayda sağlayan bir harici batarya. Yürüyüş, koşu gibi sıradanlaşan hareketlerin yanında dans ederek, işe giderek, vapuru yakalamaya çalışarak hatta ofisinizde otururken bacağınızı sallayarak Ampy bataryası dolduruyor. Eğer sizinle beraber yaşayan bir köpek varsa ürünü göğüs tasmasına takarak yürüşlerinizden enerjiyle de dönebilirsiniz.

Bu şarj cihazına takılabilir eklentiler birçok farklı alanda ürünü üzerinizde taşımanızı sağlıyor. Ancak tam anlamıyla giyilebilir bir ürün olmadığı için köklerine de sadık kalıyor ve avuç büyüklüğündeki yapısıyla kalıyor. Aynı vizyonla geliştirilen fakat tam anlamıyla giyilebilir bir ürün olan Baako One, Kickstarter’da aradığı desteği bulamamıştı.

Aradığı desteğin üç katını toplayan Apmy, şu anda bu yeni bataryayı üretmekle meşgul. Bir taraftan da ön sipariş dönemiyle gelecek talepleri kabul ediyor.

Görsel; Youtube