Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Columbia, İş Görüşmesi için Dağın Eteğine Tırmanabilecek Adaylar Arıyor

Columbia, İş Görüşmesi için Dağın Eteğine Tırmanabilecek Adaylar Arıyor

Doğada karşılaştığı zorluklarla baş edebilen, dayanıklı yöneticiler arayan Columbia, adaylarla iş görüşmesi yapmak için Hood Dağı eteklerini seçti.

Son yıllarda, teknolojik gelişmelere odaklı iş dünyasında görev unvanlarında fazla bir değişiklik olmamıştı. Ancak, açık hava sporları sevenlerin dayanıklı spor giyim markası Columbia, Directors of Toughness (Zorluk Yöneticileri) adında bir unvan için ilan verdi ve aday başvurusu almaya başladı. Proje için North ile birlikte çalışan Columbia, başvuruda bulunan adaylarla görüşme yapmak için ilginç bir yol seçti ve insan kaynakları birimini Portland’daki Hood Dağı‘nın eteklerine, deniz seviyesinden 2.438 metre yükseğe konuşlandırdı.

Doğada karşılaştıkları zorluklarla mücadele edebilecek yöneticiler arayan ve adayların dayanıklılığını test etmek isteyen Columbia, adaylarla yapacağı ön görüşmeyi insan kaynakları yöneticisinin “ofisinin” bulunduğu dağa tırmanmalarından hemen önce gerçekleştirdi. Ön görüşmede neden bu görev için başvurdukları sorulan adaylar bisiklete bindiklerini, yürüyüş, kayak, dalış yaptıklarını, doğayla iç içe olmayı ve macerayı sevdiklerini anlatarak önceki görevlerinden söz etti. Ardından, kendilerine birer sırt çantası verilen adaylar yola koyuldu.

Columbia, bu görev için 2015 yılında 2 kişiyi işe aldı. Doğadaki zorluklarla yılmadan mücadele edebilen yöneticiler 6 ay boyunca Şili, Uganda ve Ekvador gibi ülkeleri gezdi ve doğayla baş başa vakit geçirdi. CNBC’nin haberine göre Columbia 9 ay sürecek yeni görev için seçtiği kişi ya da kişilere YouTube ve Instagram’a düzenli olarak video ve fotoğraf yüklenmesi koşuluyla yan haklarla birlikte 39.000 dolar maaş ödeyecek.

Künye:

Marka: Columbia
Başlık: Directors of Toughness
Ajans: North
Yetkili Yaratıcı Yönetici: Mark Ray
Üst Yaratıcı Yönetmen / Sanat Yönetmeni: Luke Perkins
Yaratıcı Yönetmen / Metin Yazarı – Aaron Robnett
Sanat Yönetmeni: Kaleen Anderson
Yetkili Yapımcı: Steve Rauner
İçerik Üreticisi: Matt Genz
Stratejik Planlama: Jordan Delapoer
Editör: Kelly Brickner Lyon
Prodüksiyon Şirketi: Big Block
Yönetmen: Josh + Vince
Ses Tasarım: Digital one
Görsel Efekt: Pinata Post

Görsel: YouTube