Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Çocuklara Güneş Kremi Kullanmayı Öğreten Oyuncak Bebek

Çocuklara Güneş Kremi Kullanmayı Öğreten Oyuncak Bebek

FCB Brezilya tarafından Nivea için hazırlanan kampanya, alışılmadık bir yolla çocuklara Güneş losyonu kullanmalarını ve güneşten korunmaları gerektiğini öğretiyor.

Plajlar omuzlarına, burunlarına, sırtlarına güneş losyonu sürdürmemek için annelerine kök söktüren miniklerle dolu. Nivea da onların anlayacağı dilden konuşarak, güneşten korunmazlarsa ne olacağını oyuncak bir bebek üzerinde anlatmış.

Rio de Janeiro plajlarında gezen Nivea ekibi, aileleriyle deniz keyfi yapan çocuklara oyuncak bir bebek, yanında da güneş losyonu hediye ediyor. Çocuklara güneşe karşı koruyucu losyonların önemini anlatabilmek üzere tasarlanan oyuncak bebekler, üzerlerine koruyucu losyon sürülmezse güneşte kaldığı zaman gerçek bir insan gibi kızarmaya başlıyor.

Ultraviyole ışınlarına karşı hassas bir malzemeden yapılan bebekler güneşte kızarıyorlar, ancak üzerlerine Nivea güneş koruması sürülünce, tekrar normal renklerine dönüyorlar.

Rio de Janeiro plajlarındaki çocuklar konuyu anlamış olacaklar ki, aynı anneleri gibi onlar da bebekleri kızarmasın diye yüzlerine gözlerine güneş losyonu sürmeye başlıyorlar.

Künye:Ajans: FCB Brezilya
Yaratıcı Yönetmen: Adriano Alarcon
Dijital Yaratıcı Yönetmen: Pedro Gravena
Sanat Yönetmeni: Rodrigo Leal Rodrigues
Yazarlar: André Bittar, Marcelo Jun Sato
Grafik Yapım: Diego Bischoff, Paulo Rogério de Oliveira
Medya: Sergio Broto
Teknoloji: Gerson Lupatini
Reklamveren: Nivea
Yaratıcı Yönetmen: Carlos Schleder
Sanat Yönetmeni: Ricardo Silveira, Victor Bustani
Yazar: Giampetro Zanon
İllüstrasyon: Estúdio Ícone
Grafik Yapım: Manoel Roque
Medya: Alexandre Ugadin, Rachid Antun
Teknoloji: Marcio Bueno

Görsel; youtube