Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Coca-Cola Freestyle Makinaları Vine Fenomenine Emanet

Coca-Cola Freestyle Makinaları Vine Fenomenine Emanet

Coca-Cola'nın kişiselleştirilmiş içecek sunabilen özel makinalarının tanıtımı için 360i Vine fenomeni ile çalışıyor.

Marka Vine fenomeni Zach King ile anlaşarak Coca-Cola Freestyle içecek makinalarını tanıtıyor. Zach King’in 885 bine yakın takipçisi var ve Vine’ın sihirbazı olarak tanınıyor. Bu makinaları 2008 yılında Bigu’ya haber de yapmıştık. Özelliği onlarca Coca-Cola Company içeceğini karıştırarak kendi damak tadınıza göre bir içecek yaratmanıza izin vermesi. Kişiselleştirme pazarlamada son yıllarda çok fazla kullanılıyor, bu da satışa dönmüş hali.

Coca-Cola Freestyle makinası 100 içecek kombinasyonu yaratabiliyor, Marka da bu özelliği 6 saniyelik komik ve zeki videolarla duyurmak istemiş. Freestyle’ın işlevi sihir gibi anlamına geliyor olsa gerek.

Tabii yurtdışında internet fenomenleriyle çalışmak çoktan bir sisteme oturtuldu. Zach King’in bu işbirliğini gizli değil açık seçik yapması takipçileri üzerinde de negatif bir görüşe sebep olmuyor. Bu iş için açılan Coca-Cola Freestyle Vine hesabından fenomenin videoları yayınlanıyor ve Zach King bu videoları revine ediyor. Ortalama 2 haftada yeni açılan Vine hesabı 5 binden fazla takipçiye ulaşmış bile. Proje için çekilen 3 Vine videosunun erişimi de hayli yüksek.

https://vine.co/v/MWwZtAFJmEY/

https://vine.co/v/Maawjh5FKVe/

https://vine.co/v/MuvXuIHuJHV/

Ajans son yılların efsane işlerinin çoğuna imzasını atan 360i.