Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Closca Fuga: Katlanır Bisiklet Kaskı

Closca Fuga: Katlanır Bisiklet Kaskı

Hareketli üç parçadan oluşan Closca Fuga, katlanarak çantada bisiklet kaskını sığdıracak yer bulma problemini ortadan kaldırıyor.

Closca Design’ın geliştirdiği katlanır bisiklet kaskı Closca Fuga, güvenlik, işlevsellik ve stili bir araya getiriyor. Güvenli ve kullanışlı bir kaskı, aynı zamanda modayla da birleştiriyor. Yenilikçi bir tasarımla karşımıza çıkan kask, küresel çaptaki bisiklet sürücüleri ve bisiklete binmenin bir ulaşım şekli haline gelmesi düşünülerek tasarlanmış.

2015 yılında Indiegogo’da başarıyla fonlanan, Red Dot Tasarım Ödülü 2015‘in sahibi de olan kaskın tasarım aşamasında, şehirli bisiklet kullanıcılarının fikir ve beklentileri dinlenerek bu doğrultuda bir kask yaratılmış.

Uluslararası güvenlik sertifikasına ve patentli tasarıma sahip Closca Fuga, katlanabildiği için normal bir bisiklet kaskına göre %50 daha az yer kaplıyor ve pedallamadığınız zamanlarda herhangi bir çantaya rahatlıkla sığabiliyor.

Hareketli 3 bölümün iç içe geçmesiyle açılan Closco Fuga, 2 harekette sabitleniyor ve yalnızca içi boşken katlanıyor. Closca Fuga, bisiklet kullanırken şıklığa da önem veren sürücüler için modaya uygun aksesuarlarla zenginleştirilebiliyor. Örneğin, farklı renklerdeki ya da kış için yapay polyester ve yünden oluşan bere biçimindeki siperlikle sürücünün stilini yansıtıyor. Siyah ve beyaz renklerdeki Closca Fuga’ya internet sitesi üzerinden 140 dolara sahip olabilirsiniz.

Görsel: Closca Design, Vimeo