Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Cips star: Ali Turca!

Cips star: Ali Turca!

Viki’yle Kral Tv’nin reklam kuşağında (evet Kral seyrediyoruz biz) Ali Turco adlı bir elemanın “Sana çay demlesem gelir misin?’ adlı yeni albümünün reklamı gibi karşımıza çıkan teaser’ı görünce çok gülmüş ve “çocuktaki akla bak, Doritos A La Turca’nın fontunu bile taklit etmiş!’ demiştik.

Bugün sinemada Da Vinci Code başlasın diye beklerken (evet sinemaya da gidiyoruz) çıkkıdı çıkkıdı bir jenerik Türk pop ezgisi üzerine “Sana çay demlesem gelir misin?” melodisiyle birlikte Frito-Lay’in yeni kampanyası olduğunu da anlamış olduk bu Ali Turco’nun.

Doritos ismini bir kenara bırakarak A La Turca Çay Keyfi ismiyle piyasaya sürülen bu yeni ürün yine çay yanında tüketilmesi düşünülmüş kurabiyemsi çıtır bir çerez sanırım. Reklamda “tarçınlı, elmalı kurabiye, peynirli gözleme, kıymalı börek” gibi aromalardan bahsediyordu yanlış duymadıysam.

Kampanyanın gerçekten de bir müzik albümü gibi başlaması ve lansman filminin de buna uygun olarak Tarkan kliplerinden esinlenilmiş görüntülerle bezenmesi ve bir çok ayrıntıyla A La Turca yine başarılı bir iletişim yapıyor.

EDİT!!! Bugün sinemada korsan çekim yapıp Ali Turca filmini Bigucular için kaydedip Youtube’a yerleştirdik! 😀 Yukarıda izleyebilirsiniz…

(Kampanyayla ilgili henüz internette bilgi yer yok)