Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Çarparak Uyandıran Akıllı Bileklik

Çarparak Uyandıran Akıllı Bileklik

Shock Clock, sabahları yataktan çıkamayan uykucuları elektrikle mum gibi ayağa dikiyor.

Dünya üzerindeki insanları ikiye ayırmaya başladığımızda mutlaka tek alarmda uyanan ve sonsuz alarmda uyanamayan olarak iki grup kendiliğinden oluşuverir. Tek alarm ile istediği zaman uyanabilen insanlar için hayat oldukça güzelken diğerlerine uyanmak adeta bir çile, bir işkencedir.

Gece yatmayı, sabah kalkmayı bilmeyenler için Pavlok tarafından geliştirilen akıllı bileklik Shock Clock, üç farklı şekilde sizi uyandırabiliyor; titreyerek, çalarak veya elektrik çarparak. Titreme ve ses çıkarma oldukça alışılmış ve kanıksanabilir olsa da çarpıldıktan sonra uyuyabilmek gerçekten takdir edilesi bir durum.

2014 yılında daha geniş özellik yelpazesiyle kullanıcıların karşısına çıkan Pavlok, bu kez daha sade ve belirli bir soruna odaklanmış olarak görünüyor. Indiegogo’da fonlanmaya başlayan Shock Clock, sizi olabildiğince güçlü ancak bir o kadar da nazik bir güçle çarpıyor. Indiegogo döneminde 79 dolar olan Shock Clock, piyasaya çıktığında 99 dolar etiketiyle yer alacak.

Daha önce bu tip uç uyandırma yöntemleri olarak kilim şeklinde çalar saat ve havaya fırlatarak uyandıran yatak görmüştük.

Görsel: Shock Clock