Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Çalıntı Bisikleti Takip Eden Uygulama Bike Spike

Çalıntı Bisikleti Takip Eden Uygulama Bike Spike

Bike Spike bir GPS cihazı ve bisikletinizin nerede olduğunu takip edip mesajla bildirebiliyor.

Öncelikle uygulamanın videosunu izleyin, sonra çok fazla bir şey söylemeye gerek kalmayacak:

Artık çok cin fikirlere sahip sayısız mobil uygulama karşımıza çıkıyor gün içinde, fakat bu videoyu izleyince ürünü anlatmada fark yaratmanın nasıl bir şey olduğunu fark ediyorsunuz.
iıke Spike, bisikletinize takılan bir GPS cihazı, bisikletinizin gittiği yolun ne kadar olduğunu ve dolayısıyla o an için nerede olduğunu takip edebiliyor; bu da çalınan bir bisikleti haritada gerçek zamanlı takip edebilip yerini saptamak demek. Uygulama aynı zamanda arkadaşlarınıza mesaj da gönderebiliyor, gözlerini açık tutmalarını söylemek için.
Çok tekin olmayan kalabalık şehirler için faydalı olan uygulama Kickstarter‘da yeni birkaç özellilk ekleyebilmek için fon arıyor. Örneğin favori bisiklet rotanızı sosyal ağlarda paylaşabilmeniz ya da profesyonel yarışçıysanız arkadaşlarınızın yarışta gidişatınızı takip edebilmesi gibi.
Hırsızın cihazı bisikletten sökme riskine karşı uygulama ekibi hassaslık özelliği eklemiş cihaza, bu da kullanıcısına bisiklet sarsılırsa veya cihaz çok fazla çekiştirmeye maruz kalırsa mesaj gönderiyor. (Bisikletiniz düşse de aynı mesaj geliyor.) Zaten cihaz esasında görünmeyecek kadar küçük.