Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Çak bi Pati ve ING Bank Sosyal Medyadaki Yaratıcı Yorumlarla Barınak Hayvanlarına 1 Ton Mama Bağışladı

Çak bi Pati ve ING Bank Sosyal Medyadaki Yaratıcı Yorumlarla Barınak Hayvanlarına 1 Ton Mama Bağışladı

ING Bank, logosuyla tasarladığı kumbarası Aslan Parçası'na sosyal medyada yuva aradı. Gelen yorumlara kumbara, barınak hayvanlarına da mama hediye etti.

Yeni nesil sokak hayvanları koruma derneği Çak bi Pati ve ING Bank’ın ortaklaşa düzenlediği Birikim Sever isimli kampanya bir Aslan Parçası’yla binlerce canlıyı sevindirdi. ING Bank’ın logosu olan aslandan ilham alarak tasarlanan Aslan Parçası isimli kumbara, bankanın sosyal medya hesaplarında paylaşılarak yuva arayan bir sokak hayvanı imajı çizildi. Ve paylaşımların altında da en yaratıcı yorumları yapanların bu aslanı sahipleneceği açıklandı.

#BirikimSever etiketiyle Facebook ve Twitter üzerinden Aslan Parçası’na yuva olmak isteyenler arasından seçilen 1.000 yaratıcı yorum kumbara kazandı. Ve bu 1.000 kişi adına ING Bank, Çak bi Pati aracılığıyla barınaklara 1 ton mama yardımı yaptı.

Publicis İstanbul imzalı kampanya hem insanları hem de sokakta yaşamak zorunda olan canları sevindirerek herkesin kazandığı mutlu sonlu bir hikayeye dönüşüyor.

Künye

Marka: ING Bank
Reklam Ajansı: Publicis İstanbul
Reklamveren Temsilcileri: Feyza Tamer, Sinem Soydar, Sıla Hilal, Hatice Kaya, Selin Ger
Müşteri Ekibi: Cihan Gediz, Gizem Coşkun, Elif Abidinoğlu, İrem Gül
Kreatif Ekip: Cihangir Gümüş, Emrah Kural, Semih Türkmen, Selen Bayrak, Gizem Kokuroğlu

Görsel: Çak bi Pati, ING Bank