Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
​C-Section’a Staj Başvurusu için Hazırlanan Kısa Film

​C-Section’a Staj Başvurusu için Hazırlanan Kısa Film

Yener Namaz’ın arkadaşlarıyla birlikte hazırladığı kısa film “C-Cond Chance”, C-Section için hazırlanmış bir staj başvurusu.

İletişim tasarımı ve yönetimi öğrencisi Yener Namaz, C-Section reklam ajansında staj yapmak için elimden ne gelirse yaparım deyip, arkadaşlarını toplamış ve esprili bir film hazırlamış. Arkadaşları da Namaz C-Section’a kapağı atabilsin diye ellerinden geleni ardlarına koymamışlar.

Videonun başından sonlarına kadar izlediğimiz kişi aslında Namaz’ın geçen sene C-Section’da staj yapan ve komikli ajans hikayeleriyle Namaz’ın aklına giren arkadaşı Faruk Erikçioğlu. Filmin sonlarında karşımıza çıkan ve özgeçmişindeki bilgileri beğenmeyen kişiyse Namaz’ın kendisi.

Namaz, “Filmi çekme sebebim aslında özgeçmişimin çok dolu olmaması ve birkaç yerde staj yapmış olsam da reklamcılık alanında elimde kayda değer bir şey olmamasıydı” diyerek dünyanın en samimi ve tatlı itirafını yapıyor.

Ekibin çekim sırasında başına saçma şeyler de gelmiş tabii ki. Mesela operasyon sonrası sahnenin çekimi için arkadaşları Namaz’ın yüzünü dışarıda sarmışlar ve iç çekimde devamlılığı sağlamak için de eve kadar yüzü sarılı bir şekilde gitmek zorunda kalmış.

Peki film amacına ulaştı mı? C-Section, hazırlanan filme kayıtsız kalmamış ve Namaz’ın internet paylaşımının altından, esprili bir dille kendisine karşılık vermiş:

Künye:

Senaryo: Emre Yener Namaz
Yönetmen: Harun Kürşad Mumcuoğlu
Kurgu: Harun Kürşad Mumcuoğlu & Emre Yener Namaz
Oyuncular: Ömer Faruk Erikçioğlu, Emre Yener Namaz, Talip Güneş (as The CV Guy), Harun Kürşad Mumcuoğlu, Ali Çelebi, Ufuk Özkan.