Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
BuzzFeed’den Video İçeriklerine Özel Uygulama

BuzzFeed’den Video İçeriklerine Özel Uygulama

BuzzFeed, ürettiği orijinal video içeriklerin doğrudan ve kolayca izlenebilmesi için mobil uygulama yayınladı.

Dijital yayıncılık konusunda vizyonu ve yarattığı algıyla önemli bir yere sahip olan BuzzFeed, ürettiği orijinal video içeriklerle de değer yaratıyor. Günlük hayata, insan faktörüne dair yaptıkları gözlemleri video içeriğe dönüştüren BuzzFeed’in mobil uygulaması BuzzFeed Video da Android ve iOS platformlar için yayınlandı.

Emojiler nasıl yaratılıyor, ucuz ve pahalı şampanya tat testi, palyaçolardan korkanların palyaçolarla etkileşimi gibi pek çok farklı konudan videolar uygulamada yer alıyor. Uygulamanın iki ana bölümü ve bunun dışında hiçbir menüsü bulunmuyor. Trending ve Shows olarak ayrılan BuzzFeed Video, Trending’de çok izlenen popüler videoları, Shows’da ise seri olarak devam eden yapımları listeliyor.

Giriş yapmak, üyelik yaratmak veya ayrı iç listeler yapmak gibi detayları bünyesinden atan uygulama, izlemek istediğiniz videonun üzerinde durduğunuzda etrafını karartan ve oynatmaya başlıyor. Ve ardından aşağıya doğru kaydırmaya devam ediyorsunuz. Gerçekten ayrı bir yerde saklamanız gerektiğini düşündüğünüz videoyu da paylaşma dinamikleriyle ayrı bir yere koyabiliyorsunuz.

BuzzFeed Video’nun Android ve iOS uygulamalarına uygulama marketten veya ilgili bağlantılardan erişebilirsiniz.

Görsel; BuzzFeed Video
Ekran görüntüsü; Bigumigu