Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bu Şık Bisikletlere Binmek Bedava, Çünkü Üstlerinde Reklam Var

Bu Şık Bisikletlere Binmek Bedava, Çünkü Üstlerinde Reklam Var

Bisiklete binmeyi seven, ancak bisiklet almak istemeyen Londralılar, bu sonbaharda Buzzbike’ın sponsorlu bisikletlerini yalnızca depozito ödeyerek kiralayabilecek.

Bisiklet almak istemiyorsanız fakat bisikletle yolculuk etmeyi seviyorsanız ve Londra’da yaşıyorsanız bisiklet kiralama girişimi Buzzbike tam size göre. Cooper’ın ortağı (Mini Cooper’ın yaratıcısı) şirket; Hiplok DC kilit, far, sigorta ve hatta servis hizmetinin sunulacağı birbirinden havalı bisikletler tasarladı. Buzzbike, üstlerinde reklamların yer alacağı bisikletleri 100 pound depozito karşılığında, kullanıcının her ay en az 12 gün bu bisikletle yolculuk etmesi ve bisikleti sokağa park etmesi koşuluyla kiralamaya hazırlanıyor.

Sponsorlu bisikletlerin nasıl takip edileceğini, işe ne sıklıkla bu bisikletlerle gittiğinizi markaların nasıl öğreneceğini açıklayalım: Buzzbike uygulamasına erişimi olan markalar, kişilere kayıtlı bisikletlerin ne zamanlar kullanıldığını görebilecek.

https://vimeo.com/168241297
Bisikletlerin üstüne reklam alma fikrini değerlendirmek isteyen Buzzbike CEO’su Tom Hares, bisikletlerle reklam yapmanın yaratıcı bir fikir olduğunu düşünüyor.

2016 sonbaharında başlayacak Buzzbike uygulaması, ödeme platformu Braintree tarafından destekleniyor. Şimdilik 100 bisikletin yer alacağı reklamlı bisiklet kampanyasına önümüzdeki sene 1000 bisiklet daha eklenmesi planlanıyor. Buzzbike, bisikletler için Crowdcube üzerinden bir de kitlesel fonlama kampanyası yürütüyor.

Projenin hayata geçirilmesi için kullanıcıların depozito olarak beliren ve onlara 1 ay sonunda geri ödenecek ücreti vermeleri gerekiyor. Hares, eğer bir bisiklet sürücüsü 12 günlük kullanım koşulunu, geçirdiği bir rahatsızlıktan ötürü yerine getiremezse ya da bisikletler hava koşulları yüzünden kullanılamazsa bu konuda gerekli düzenlemelerin yapılacağını söylüyor.

Görsel: Buzzbike, Vimeo