Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bölgenin En Büyük Kullanıcı Deneyimi Konferansı: UX Alive

Bölgenin En Büyük Kullanıcı Deneyimi Konferansı: UX Alive

Facebook, Uber ve Medium'dan konuşmacıların yer alacağı UX Alive 13 - 14 Mayıs'ta İstanbul'da.

Kullanıcı deneyimi tasarımıcıların ve ürün yöneticilerinin hayatına çoktan giren, ürünün baştan sona hikayesini taşıyan bir tanım. Sadece teknoloji ve arayüz tasarımı değil, ürünle karşılaşan kişinin baştan sona yaşadığı her şeyin karşılığı kullanıcı deneyimini oluşturuyor.

Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesinin en büyük kullanıcı deneyimi konferansı olan UX Alive, 13 – 14 Mayıs’ta Wyndham Grand Levent’te gerçekleşecek. Facebook, Uber, Medium ve Simple and Usable’dan tasarım yöneticileri ana konuşmacı olarak yer alacak.

Ana oturumlar bittikten sonra etkinlik programında Dünya’dan ve Türkiye’den kullanıcı deneyimi, ürün tasarımı, genel yayın yönetmeni ve tasarımcı yer alacak. Bigumigu’dan Yalçın Pembecioğlu, Smashing Magazine‘dan Vitaly Friedman genel yayın yönetmeni olarak metinlerin dünyasından gelirken, Foursquare’dan Başak Haznedaroğlu, The New York Times’dan Alessandra Villaamil kullanıcı deneyimi tasarımcısı olarak yer alıyor. Ürün yöneticisi olarak uzmanlaşmış Çiçek Sepeti’nden Aras Bilgen ve Hepsi Burada’dan Gökhan Besen dikkatimizi çeken oturumlar arasında yer alıyor.

Panel ve oturumların yanı sıra programın yarısı da kullanıcı deneyimi üzerine gerçekleşecek atölyeler de bu alanın inceliklerini görme fırsatı sunuyor.

Yerli ve yabancı birçok teknoloji girişiminden isimlerin yer alacağı UX Alive’da, kullanıcıların yaşadığı deneyimi anlamlandırma konusunda gözlemler ve tecrübeler paylaşılacak. Konuşmacıların tamamını buradan, etkinlik programını da buradan görüntüleyebilirsiniz.

Görsel; UX Alive