Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
BMW’den Sıfır Emisyonlu Geleceğin Şehir Motosikleti

BMW’den Sıfır Emisyonlu Geleceğin Şehir Motosikleti

BMW'nin motosiklet bölümü BMW Motorrad tarafından geliştirilen Concept Link, otomotiv devinin gelecek vizyonunda yeni bir ışık oluyor.

BMW Group, İtalya’da düzenlenen otomobil fuarı Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2017 2017‘de yeni şehir içi ulaşım odaklı tasarladığı konsept motosikletini tanıttı. BMW Motorrad Concept Link isimli konsept araç, geçtiğimiz sene tanıtılan BMW Motorrad Vision Next 100‘den ilham alarak şehir içi ulaşıma dijital çözümler sunması göz önüne alınarak tasarlanmış.

Tamamen elektrikli olan BMW Motorrad Concept Link, sıfır emisyon vizyonunun bir yansıması olarak şehir yaşamına adapte olmak üzere tasarlanmış. Hatta Concept Link’in zeminin düz ve uzun yapısı da pillerin sıralanması için ayrılmış ve planlanmış bir alan izlenimi veriyor. Aracın fütüristik dokunuşları arasında ise sürücünün tıpkı Project Jaquard gibi internete bağlanabilen bir ceket ile bagaj bölümü tek el el hareketiyle açmak gibi detaylar var.

Post-modern bir tasarım çizgisiyle dikkat çeken BMW Motorrad Concept Link, turuncu ön camı ve koltuk dikişleriyle alternatif bir çizgi yaratıyor. Elcekler arasına yerleştirilen dokunmatik ekran ise araç hakkındaki tüm bilgilere ulaşmanızı ve ayarları yapmanızı sağlıyor. Concept Link’le öngörülen gelecekte sürücünün takvimini bilmesi ve muhtemel gidiş rotaları önermesi ve yolculuğa uygun müzik önerileri yaparak sürüş deneyimini iyileştirmek de yer alıyor.

Görsel: BMW