Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bisou’yla Günün Her Saatinde Farklı Bir Kolye

Bisou’yla Günün Her Saatinde Farklı Bir Kolye

Türk girişim Bisou Wear, kolyelerin durağan görüntüsüne kişiselleştirilebilir dijital kolye alternatifiyle son veriyor.

Güney Köse’nin kurduğu İstanbul merkezli girişim Bisou Wear, dünyanın kişiselleştirilebilir ilk dijital kolyesini tasarladı. Bisou kolyenin koyu siyah, gümüş ve altın rengi olmak üzere 3 rengi bulunuyor. Bluetooth üzerinden mobil uygulama ile bağlantı kuran kolyenin yuvarlak AMOLED ekranına birbirinden yaratıcı yüzlerce tasarım ve GIF yansıtılabiliyor. Kullanıcı, uygulamayı kullanarak fotoğraf çekebiliyor ve bu fotoğrafları ya da favori tasarımcıların satın alınan çalışmaları da kolyeye yükleyebiliyor.

Kolye, dahili mıknatısı sayesinde buzdolabı gibi beyaz eşyalara ve dizüstü bilgisayara tutturulabiliyor. Neredeyse sınırsız olasılıkta kişiselleştirme fırsatı sunan kolyeyle örneğin, LGBT yürüyüşü sırasında desteğinizi belli etmek için dalgalanan bir gökkuşağı bayrağı ya da o anki ruh halinizi yansıtan renkli, eğlenceli fotoğraf ve GIF’ler ekleyebiliyorsunuz. Gün içinde istediğiniz zaman kolyenin üzerindeki görseli değiştirebiliyorsunuz.

İnternet sitesinde yer alan geri sayıma bakılacak olursa Bisou dijital kolyenin Indiegogo’da bu ay sonunda, (13 gün sonra) fonlanmaya başlanacağını söyleyebiliriz.

Görsel: Bisou Wear