Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
​Bisikletlilere Özel Römork Karavan

​Bisikletlilere Özel Römork Karavan

Wide Path Camper, kamp yapmak isteyen çevre dostu bisikletçiler için ideal bir çekme karavan.

Küçük boyutlarıyla ve pratikliğiyle göz dolduran Wide Path Camper, yakın mesafelere bisikletle seyahat edip kamp yapmak isteyenleri oldukça memnun edebilir.

İçinde 2 kişinin yatabileceği şekilde dizayn edilmiş römork, 300 litrelik bagaj hacmine sahip. Römork açıkken 99 x 260 cm, katlandığında 99 x 130 cm boyutlarında ve iç kısmındaki yükseklik de 130 cm. Bisikletli arkadaş grubunuzla yağmurlu bir havada bu römorku alıp piknik yapmaya gidebilir, iç kısmında 4 kişinin sığabileceği bir yemek sofrası kurabilirsiniz. Koltukları kolaylıkla yatağa dönüştürülebiliyor. Telefonları ve diğer küçük cihazları şarj edebilecek bir dahili batarya seçeneği de sunulmuş. Bu batarya güneş paneli ile şarj edilebiliyor. Bu römork karavanın en önemli özelliklerinden biri de fotoğraflarda görüldüğü üzere katlanabiliyor olması.

Wide Path Camper ile ilgili tek soru işareti; boş haliyle 40 kg gelen bu römorkun, özellikle dik ve engebeli rampaları tırmanırken nasıl çekileceği… Düz yollarda sorun yaratmayabilir ancak tepeleri tırmanırken elektrikli bisiklet kullanılması daha mantıklı bir çözüm gibi görünüyor.

Görsel: Wide Path Camper

Elektrikli Bisiklet İçin Güneş Enerjili Karavan