Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bisikleti Tam Donanımlı Akıllı Araca Dönüştüren SpeedForce

Bisikleti Tam Donanımlı Akıllı Araca Dönüştüren SpeedForce

Bisikletlerin ve kullanıcılarının temel sorunlarını tek celsede çözen SpeedForce, otellerdeki "tam full hiper ultra paket tatil" gibi bütünsel çözüm sunuyor.

Bisikletlerin ve bisiklet kullanıcıların toplum içindeki yeri arttıkça erişebildikleri olanaklar ve onlara yönelik geliştirilen ürünler de artıyor. Çünkü hangi toplum modelinde olursa olsun, bisiklet kullanmak motorlu taşıtlardan çok daha sağlıklı, zararsız ve olumlu bir ulaşım yöntemi.

SpeedForce, daha önce yer verdiğimiz bisiklet aksesuarlarından tasarımı ve bütünsel yaklaşımıyla ayrılıyor. Navigasyon ve sağlık verisi toplama gibi özelliklerinin yanında akıllı telefona bağlanarak kontrol sağlıyor. Ayrıca minik ekranıyla bildirim, saat ve yol gösterimi gibi işlevlere de sahip.

40 saatlik batarya ömrü, feneri, gerçek zamanlı veri toplaması ve dahili GPS özelliğiyle Indiegogo üzerinde hedeflediği miktarın çok üzerine çıktı ve başarıyla fonlandı. Kampanyanın bitimine 3 gün kala, sipariş vermek için Indiegogo sayfalarını kullanabilirsiniz.

Görsel; Indiegogo