Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bir Ekrana Sığmayanlara İkinci Ekran Yaratan Telefon Kılıfı

Bir Ekrana Sığmayanlara İkinci Ekran Yaratan Telefon Kılıfı

Telefon ekranları ne kadar büyük olursa olsun bazılarımız için yeterli değil. İkinci ekran sayesinde telefonunuzun arka yüzünü de kullanabileceksiniz.

Uzun bir süredir telefon ekranları, eskisi gibi küçülme değil, git gide daha da büyüme eğiliminde. Ekranlar artık o kadar büyüdü ki çoğumuzun eline sığmaz oldular. Telefonların daha fazla büyüyemeyeceği de açıkça ortada. Ancak kullanıcılar da teknolojik trend peşinde koşar ve mobil uygulama yağmuruna tutulurlarken, masaüstünü tasarruflu kullanmazsa durum içinden çıkılmaz bir hal alabiliyor. Sonunda ne mi oluyor? İnçler yetmiyor!

Daha önce Oaxis, geliştirdiği InkCase i6 bildirimli telefon kılıfı ile kullanıcılara bir kolaylık sağlama girişiminde bulunmuştu. Şimdi de popSLATE 2, iPhone kullanıcıları için ikinci bir ekran seçeneği sunuyor. Bu ekran akıllı saat gibi kullanılabiliyor, elektronik okuyucu işlevi görüyor. iPhone 6 ve 6 Plus ile sonraki nesilleriyle uyumlu çalışan popSLATE 2 ile telefonu sadece 0,16 inç kalınlaştırıyor.

Elektronik mürekkepli ekranının altında bulunan 3 kontrol düğmesi ise özellikler ve menüler arasında geçiş yapmanızı sağlıyor. Indiegogo üzerinde fonlanmakta olan popSLATE 2, e-mürekkep kullanan ekranıyla kullanıcılarına bildirim, kitap okuma, haber kaynağı akışı gibi temel özelliklerin yanı sıra cüzdan ve harici pil işlevi de görüyor.

Görsel; Indiegogo