Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bigumigu’nun 10. Yılını Birlikte Kutlayalım!

Bigumigu’nun 10. Yılını Birlikte Kutlayalım!

On yıl önce evde birkaç satır kod, cici bir tasarım ile Bigumigu'yu hayata geçirmiştik.

Tam 10 yıl!

İnanamıyorum zamanın bu kadar çabuk geçtiğine. Yalçın ile yeni birlikte olmaya başlamıştık (mazi yapacak olursak o RPM’de, ben Dreambox’da Yapı Kredi ve Worldcard markalarının iletişiminde çalışıyorduk – bu bilgiler ışında evet, bizim birlikteliğimiz de 10 senelik oluyor :)) – ).

Epostalar arasında arkadaşlarımızla devamlı link paylaşımı yapıyor, “sen bunu gördün mü? bak bu da varmış” diye bıdı bıdı yapıyorduk. Sonra neden bunları eposta ile gönderiyoruz? Bir site yapalım, arkadaşları, eşi, dostu çağıralım, site üzerinden paylaşım yapalım noktasına geldik.

Hatırlatıyorum, 2005 yılında Facebook, Twitter diye bir şey ortalıkta yoktu. İçeriği bulma ve paylaşım yapabilmenin daha kısıtlı olduğu zamanlardı.

Bunu dedikten kısa bir süre sonra Bigumigu sitesini ilk tasarımı ile hayata geçirdik ve tüm güzel şeyler arka arkaya birbirini takip etti.

Eveeet, soldaki etiket gibi logosu ile bu tasarımı kimler hatırlıyor? :))

Tam 10 yıl…

İçinde bir çok dostluğun, heyecanın, partinin, paylaşımın olduğu inanılmaz güzel 10 yılı, 9 Aralık Çarşamba günü Think With Google ve BMW / Borusan Otomotiv‘in değerli desteğiyle bir parti ile kutluyoruz. Bu serüvende bizimle olan tüm herkesi partimize davet ediyoruz.

Şuradan ya da aşağıdaki formdan davetiyenizi almayı unutmayın. Kapıda isim kontrolü ile giriş yapılacaktır 🙂

Powered by Eventbrite

Tarih: 9 Aralık 2015 – Çarşamba
Saat: 20:00
Yer: Kolektif House | Sanayi