Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Beko’dan Akıl Dolu Sorulara Akıllı Çözümler

Beko’dan Akıl Dolu Sorulara Akıllı Çözümler

Akıllı televizyonlarındaki pratik özellikleri tanıtan Beko, McCann İstanbul imzalı kampanyada YouTube ve Vine fenomenleriyle beyin jimnastiği yapıyor.

Beko, ürettiği akıllı televizyonların birbirinden akıllı özelliklerini tanıtmak için son dönemde YouTube’da gözde hale gelen isimleri konuk ettiği kampanyası için akıl oyunları oynamaya karar verdi ve bir video serisi hazırladı.

McCann İstanbul işbirliği ile hazırlanan kampanya #akıllıçözümler etiketini taşıyor. ‘Nedir?’ ile internet fenomeni haline gelen Burcu Bakdur, Beko’dan Akıllı Çözümler videolarında konuklarına yalnızca akıl yürüterek yanıtlayabilecekleri, bilgiyi devre dışı bırakan sorular yöneltiyor.

Bakdur’un konukları arasında ise yarışma denince ilk akla gelen isimlerden Korcan Cinemre, YouTube’daki ‘Yapyap’ kanalında neredeyse yapılmadık şey bırakmayan Cem Korkmaz, bir Vine efsanesi haline gelen Salih Zafer Kunt ve sempatik tavırlarıyla internet ortamında ideal kız arkadaş profili çizen Sedef Özkan yer alıyor. Videolarda konuklar kimi zaman canlandırmalar yapıyor, kimi zaman ise şarkılar söylüyor ve mantık sınırlarını zorlayan ve gülümseten cevaplar veriyor.

Kullanıcılar, haftanın ‘akıl’ sorusuna cevap vererek bu kampanyaya katılabiliyor ve doğru cevabı veren bir kişi her hafta Beko 4K akıllı televizyon kazanma fırsatı yakalıyor.

İnteraktif olduğu kadar bir hayli eğlenceli olan bu kampanya, sosyal medya üzerinden Facebook postlarıyla, Instagram videolarıyla ve akıllı GIF’lerle destekleniyor.

Künye:

Reklamveren: Beko Türkiye
Reklamveren Yetkililer: Zehra Tuğçe Erül, İlke Şahin, Ahmet Sak
Reklam Ajansı: McCann Istanbul
Yaratıcı Yönetmen: Kaan Ayçe
Reklam Yazarı: Deniz Agah
Sanat Yönetmeni: Nevzat Emir Anarat
İllüstratör: Gürkan Şerbetçi
Proje Yönetim Ekibi: Kıvanç Kantürk, Çağatay Kurt
Sosyal Medya Ekibi: Burcu Serçe , Cemil Haşimi
Müşteri Direktörü: Mine Silen
Prodüksiyon Şirketi: Dirty Cheap Productions
Post Prodüksiyon: Şirketi Sinefekt

Görsel: Beko, YouTube