Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Beats by Dre Kralı Evinde Karşılıyor

Beats by Dre Kralı Evinde Karşılıyor

LeBron James, 4 sezon sonra evine dönüyor. Beats by Dre de, onu karşılamak için bir reklam filmi hazırladı.

NBA’i takip edenler arasında LeBron James’i sevenlerle sevmeyenler arasında keskin bir çizgi var. Bir kısım taraftar ona sempati beslerken diğer yarısı karakterinden ve sportif kimliğinden hoşlanmıyor. Bu ikilem arasında kalan ve gri bölge diye nitelendirebileceğimiz alanda ise pek kimseye rastlamıyoruz.

Kariyerindeki 11. NBA sezonuna hazırlanan LeBron James, NBA’e adımı attığı Draft’lardaki ilk adımından sonra 6 yıl boyunca Cleveland Cavaliers’da oynamıştı. Bu süre içerisinde kariyerini ve şöhretini genişleten LeBron James’in takımına en büyük katkısı 2007 yılında finallere taşımasıydı. O dönem takımındaki tek yıldız olan LeBron James’in bu başarısı şöhretini perçinlemişti.

2010 yılında Miami Heat’e tranfer olması sevenleri tarafından büyük tepki çekmişti. Bazı sporcular takımlarıyla özdeşleşir ve kariyerleri boyunca o takım ile anılır. LeBron da 4 senelik bir aradan sonra bu sezon evine geri dönüyor.

Beats by Dre; spor, müzik ve teknoloji gibi alanlardaki reklam filmleri ile isminin anılmasından gayet memnun. Son ürünlerinden biri olan powerbeats2 kablosuz kulaklığının reklam filmini de LeBron James’in evine dönüş hikayesini birleştirerek bir hoşgeldin filmi hazırladı. Aynı zamanda bu sezonun Cleveland Cavaliers ve LeBron James için ne kadar duygusal bir sezon olacağını da kanıtlar nitelikte. 

https://www.youtube.com/watch?v=YCOgaWSfxxs
Görsel; Youtube