Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Banksy’nin Paris Hilton çalışması

Banksy’nin Paris Hilton çalışması

Haberimize Banksy’yi tanıtarak başlayalım:
Wikipedia’da Banksy maddesinde Bansky için -özetle- şöyle deniyor: Banksy Londra’nın bağrından kopup tüm dünyaca tanınmış bir graffiti sanatçısıdır, çalışmaları aynı zamanda esprili ya da politik olabilir. Banksy’nin sitesini de ziyaret etmeyi unutmayın. Ha, bir de Flickr havuzu var Banksy’nin. Sokaklarda görülen eserlerini belgelemek amacıyla açılmış. Ünlü çalışmaları arasında müzelere girip bıraktığı çarpıtılmış eserlerinin yanısıra Filistin-İsrail arasındaki duvara yaptığı çalışmalar da var. Merak edenler için tüm linkler yukarıda işte, açın okuyun.

Bu yaşayan efsane Banksy amcamızın son işlerinden birisi Paris Hilton’la ilgili calışma (çaldıkları şarkılara sürekli ve rahatsız edici bir şekilde parça diyen viceyler gibi çalışma deyip duruyorum ben de ya).

Paris teyzenin yeni çıkan albümünün 500 kopyasını edinerek bu kopyalar üzerinde bazı çalışmalar yapıp onları rastgele bir düzende Londra’daki müzik marketlere dağıtmış abimiz. Sosyal sloganlar yazmak, çıplakmış izlenimi veren kolajlar eklemek gibi şeyler işte. Eserle ilgili görselleri aşağıda inceleyebilirsiniz. Para ödeyip hevesli bir şekilde bu CD’lerden birine sahip olan bir Paris hayranı için ne etkileyici bir ders…