Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
AXE One Song Stand Benzer Müzik Zevki Olanları Eşleştiriyor

AXE One Song Stand Benzer Müzik Zevki Olanları Eşleştiriyor

AXE, flört uygulamalarıyla müziği birleştirerek aşkı müzikle bulmanızı sağlıyor.

Tinder, Happn, Bumble gibi eşleşme uygulamaları sosyal ilişkilerde yeni bir tanışma yöntemini açığa çıkarırken pazarlama ve iletişim için de alternatif bir tabanın oluşmasını sağladı. AXE ise Black Night’ın lansmanı kapsamında hazırladığı One Song Stand ile benzer müzik zevkine sahip kişileri bir araya getiriyor.

Spotify üzerinden giriş yapılan One Song Stand, sizin için anlık bir çalma listesi oluşturuyor ve sitenin arayüzü üzerinden müzik dinlemenizi sağlıyor. Eğer bu sırada sizinle aynı parçayı dinleyen -tercihinize göre karşı veya aynı cinsiyette- birisi daha varsa onunla eşleşiyor ve sohbet etmeye başlıyorsunuz. Konuşma süreniz ise azami iki parça ile sınırlı. İlk parça bittiğinde konuşmanın devam etmesini istiyorsanız, ortak bir parça seçerek de devam ediyorsunuz.

Eşleşme uygulamalarının temelinde dış görüntü ve kişisel bilgiler yatarken AXE, bu kalıpları değiştirerek insanların konuşmak isteyeceği bir konu olan hobileri üzerinden iletişim kurmasıyla da farklı bir deneyim sunmayı başarıyor.

Görsel: AXE, Youtube